Llucmajor es presenta a l’edició virtual de la fira ITB de Berlín per mostrar el potencial del municipi i del sector turístic local

ITB

Fins al pròxim 12 de març, Llucmajor serà present a l’estand virtual que disposa el Consell de Mallorca a la ITB Berlín Now 2021.

Aquest esdeveniment és considerat pels experts com la principal fira turística a escala mundial per la quantitat i importància de les empreses, turoperadors i agències que hi estan presents. “El mercat alemany és important pel sector turístic del nostre municipi, per aquesta raó hem apostat per fer un esforç i participar per, així, col·laborar amb les empreses de Llucmajor”, ha comentat el regidor de Turisme Ginés Saez.

La promoció té com a objectiu atreure viatgers d’Alemanya, Àustria i Suïssa quan es restableixi l’activitat turística d’allotjament. D’aquesta manera el departament de turisme de Llucmajor actuarà de promotor per beneficiar al sector local. De fet, des de l’àrea municipal s’han mantingut tota una sèrie de reunions amb empresaris locals per preparar la participació en aquesta fira turística.

El municipi de Llucmajor es presenta com una destinació diferenciada dins l’oferta de Mallorca. Si bé el principal potencial, per la qual cosa és reconeguda pels visitant,s és l’oferta de platja, des de l’Ajuntament es posa l’accent en les diverses rutes per fer turisme actiu i conèixer el patrimoni cultural i natural del municipi més extens de Mallorca. “Hem realitzat un esforç per crear rutes per a practicants de trekking, MTB i bicicleta de carretera, geolocalitzant tots els traçats amb punts d’interès perquè els turistes puguin descobrir un Llucmajor diferent”, ha comentat Saez.

Des de l’equip de govern s’espera que hi hagi una xifra de negoci interessant donades les darreres notícies sobre Alemanya i la possibilitat que s’obrin ben aviat les rutes aèries amb el país. Els responsables municipals es troben en permanent contacte amb els representants del sector per si escau una col·laboració per dur endavant iniciatives conjuntes per millorar la situació actual o la futura temporada turística.

Ho vols compartir?
Anterior
Borsa de personal laboral de treballadors/es familiars per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Següent
Llucmajor dedica 6,5 milions d’euros de la liquidació del 2020 a inversions municipals
Menú