Llucmajor, el SOIB i Eroski organitzen un Job Day en el municipi

L’Ajuntament de Llucmajor, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB), ha organitzat un Job Day per a preseleccionar candidats per als supermercats Eroski en la zona de Llucmajor, Campos, Felanitx i Cala dOr.

La jornada s’ha realitzat el dijous 21 de març en el Claustre de Sant Bonaventura.

La iniciativa té com a objectiu cobrir 50 llocs de treball per a la temporada d’estiu en els supermercats Eroski de la zona. Els llocs a cobrir són per a diferents àrees com a caixa, reposició, carnisseria, xarcuteria, pastisseria, fruiteria o peixateria.

L’Ajuntament de Llucmajor ha destacat la importància d’aquesta iniciativa, ja que suposa una oportunitat per a aquelles persones que busquen ocupació en la zona durant la temporada d’estiu. A més, aquesta acció conjunta amb Eroski contribueix a la dinamització econòmica i a la creació d’ocupació en la zona.

En el Job Day han participat la batlessa de Llucmajor Xisca Lascolas, la regidora de Formació i Ocupació Margarita Planas, la regidora de Comerç Joana María Más, la Directora del SOIB Catalina Jiménez, la responsable de SOIB empreses Magdalena Pastor i la responsable de Relacions Institucionals d’Eroski Joana Manresa, qui van donar la benvinguda als candidats que es van inscriure prèviament a aquest.

Estem molt satisfets d’aquesta nova col·laboració amb el SOIB i Eroski en aquesta iniciativa que suposa una oportunitat per a moltes persones que busquen ocupació en la zona durant la temporada d’estiu. Des de l’Ajuntament de Llucmajor, donem molta importància a la dinamització econòmica i la creació d’ocupació en la zona. Empreses locals com Eroski fomenten la creació d’ocupació en el nostre municipi, amb cerca activa de candidats i obertura de nous centres, com el que es va inaugurar fa uns dies a Llucmajor”, va assenyalar la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas.

Per a Margarita Planas, regidora d’Ocupació de Llucmajor aquesta acció suposa una demostració més de l’esforç que duem a terme en el municipi per a aconseguir que els veïns i veïnes de Llucmajor que es trobin en cerca activa d’ocupació, tinguin una possibilitat més d’aconseguir-ho gràcies a col·laboracions públic-privades com aquesta”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor conclou la campanya contra la processionària amb més de 3.600 actuacions
Següent
Contracte menor de patrocini de l’activitat «Energy Challenge Llucmajor»
Menú