Llucmajor conclou la posada a punt de la Plaça dels Pins

L’àrea d’Entorn i Manteniment Urbà ha conclòs aquesta setmana la posada a punt de la Plaça dels Pins de Llucmajor poble.

En aquesta plaça es trobaven desperfectes tant en voreres com en elements d’aquesta, la qual cosa suposava un problema per a la mobilitat dels vianants d’aquesta plaça.

En les actuacions realitzades s’inclouen les reparacions d’elements de la mateixa plaça, intervenint per a les mateixes personal de pintura, obra de paleta, ferreria i jardineria.

Aprofitant l’època de podes, es va procedir a la poda de tot l’arbratge de la plaça.

A més de les actuacions de poda, s’ha inclòs nou arbratge i plantes arbustives en la plaça, que proporcionaran noves zones verdes i d’ombra, que en un futur proporcionaran un espai més agradable i còmode per als veïns i veïnes de Llucmajor.

Les actuacions s’han dut a terme per part de la Brigada Municipal, després que s’aprovés en el ple del passat mes de setembre l’actuació que s’ha desenvolupat en els últims mesos.

Per al regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, Tomás Sastre, “aquesta actuació és molt especial per a nosaltres. Hem recuperat aquest espai per al veí de Llucmajor, un espai que en els últims anys havia sofert una deterioració important i que amb aquesta actuació torna a ser el que fins fa poc era, un punt de reunió de veïns i veïnes de Llucmajor en un entorn agradable i destinat a les persones”.

Per a Xisca Lascolas, batlessa de Llucmajor “aquesta posada a punt suposa la demostració dels nostres compromisos i l’agilitat en la consecució dels acords que es prenen en els plens municipals. Aquesta posada a punt suposa coordinar tasques de les Brigades Municipals i no deixar de costat les que s’han d’anar atenent de manera recurrent. Vull agrair el treball de la nostra Brigada que s’ha implicat absolutament en aquesta posada a punt impulsada des de l’àrea d’Entorn i Manteniment Urbà”.

Ho vols compartir?
Anterior
Cicle de conferències de la UOM a Llucmajor
Següent
Llucmajor conclou la campanya contra la processionària amb més de 3.600 actuacions
Menú