Llucmajor arrenca un nou programa ‘Visibles’ del SOIB oferint llocs de feina a 29 desocupats de llarga durada

Visibles

És la quarta convocatòria del programa en la que hi participa l’Ajuntament per fomentar l’ocupació a majors de 30 anys.

El contracte de feina té una durada de sis mesos amb l’objectiu de facilitar la reinserció laboral.

L’Ajuntament de Llucmajor ha arrencat avui una nova convocatòria del programa ‘Visibles’ que du a terme el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), amb la finalitat de fomentar la contractació de persones de més de 30 anys en situació de desocupació de llarga durada.

Segons ha explicat, el batle, Éric Jareño, enguany és la quarta vegada que Llucmajor participa d’aquest programa “tan enriquidor tant pels participants del programa com per a nosaltres”.

L’objectiu del programa, subvencionat pel SOIB, ha dit el batle, és que les persones que hi participen entrin dins un procés d’orientació on puguin rebre ajuda i assessorament per tenir més possibilitats d’inserció laboral i millorar l’ocupabilitat i competències laborals.

La durada del contracte que s’ofereix, ha especificat la tinent de batle d’Educació i Ocupació, Francisca Lascolas, és de 6 mesos, i els llocs de feina que l’Ajuntament de Llucmajor ha ofert són: 2 auxiliars d’infermeria, 2 de personal de neteja, 1 oficial de manteniment, 2 peons de pintors, 6 oficials picapedrers, 1 peó de festes, 6 peons de picapedres, 6 oficials de jardineria i 3 auxiliars administratius.

“Treballarem per poder assolir aquelles actuacions que vagin encaminades a fomentar l’ocupació, la reinserció sociolaboral i les ajudes als col·lectius més desfavorits”, ha conclòs la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor inclou el servei de presentació d’instàncies a través de la web: www.llucmajor.org
Següent
Tres alumnes de Llucmajor premiats en l’àmbit estatal per investigar el cicle de l’aigua
Menú