Llucmajor arranca el programa d’espais familiars per donar atenció als nadons de 0 a 3 anys de tot el municipi

espais

El pròxim dimecres es posa en marxa el programa “Espais Familiars”.

Es tracta d’un projecte organitzat per l’Ajuntament de Llucmajor amb la col·laboració de l’institut de Primera Infància de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitat, equip d’atenció primerenca, centres de salut Migjorn de Llucmajor i Es Trencadors.

Aquest servei municipal està orientat a l’atenció de la petita infància (0-3 anys) no escolaritzada. “Es tracta d’una oferta que ha estat molt ben acollida al municipi perquè serveix per compartir experiències sobre la maternitat, la paternitat, la criança i l’educació”, ha explicat la regidora d’Educació, Xisca Lascolas.

Al local del carrer Fira es donarà el sus a totes les sessions que estan previstes a Llucmajor, S’Arenal i a la urbanització de Sa Torre. El programa està dividit en dos vessants, per una banda Espai Nadó – acompanyament i suport per a famílies amb nadons durant el primer any de vida – i per l’altra banda Espai de Trobada i Joc – És un servei d’acompanyament i suport per a famílies amb infants d’entre 1 i 3 anys sense escolaritzar. “La principal novetat per les pròximes setmanes és que fins ara, el servei pels infants més grans, només era els matins, però a partir d’aquest mes de març i fins juny, s’obrin grups els horabaixes a cada un dels nuclis del municipi”, ha explicat Lascolas.

Totes les activitats són gratuïtes i, ja que les places són limitades, s’ha de realitzar una inscripció prèvia a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament. Cal subratllar que es tracta d’un servei per a nins no escolaritzats. Les trobades són setmanals i amb una durada d’entre d’una hora i mitja i dues hores.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor construeix una moixera municipal per donar servei a tot el municipi
Següent
Borsa de personal laboral d’agent mediambiental per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Menú