Llucmajor acull el programa SOIB REACTIVA 2020 i contracta 93 persones desocupades

Ajuntament Llucmajor

El finançament és de 775.101,34 € cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, pel fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

L’Ajuntament de Llucmajor i el Patronat de la Residència de Persones Majors contractarà a 93 persones desocupades de llarga durada, joves menors de 30 anys, i persones desocupades de 30 anys o més que no compleixen la condició d’aturats de llarga durada, però prioritzant les persones que provinguin de sectors especialment afectats per la crisi econòmica causada per la Covid-19.

Segons ha explicat la tinent de batle d’Ocupació, Xisca Lascolas, el finançament de 775.101,34 € prové d’un programa denominat SOIB REACTIVA 2020 promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, pel fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Les contractacions es duran a terme en dos torns. El primer comprendrà de desembre de 2020 fins abril de 2021, i el segon, d’abril a agost de 2021, i es faran dels següents perfils: personal de neteja, conserges, peó de picapedrer/a, Of. 2n picapedrer/es, Of. 2n pintor/a, Of. 2n pintor/a senyalització viària, Of. 2n mecànic/a vehicles, Of. 2n fuster/a, Of. 2n operari d’economat i notificació, operari neteja vehicles, aux. de manteniment, aux. infermeria, Of. 2n cuiner/a, educadors/es, delineant, informàtic, aux. administratius, informadors/es-enquestadors/es, Informador/a cívic.

Les ofertes de feina es publicaran a la web del SOIB (www.soib.es), on es podrà consultar els requisits d’accés per a cada un dels llocs de feina ofert i es podrà fer també la inscripció per a participar en el procés de selecció.

“Per a nosaltres aquestes iniciatives són molt importants per quan promouen la contractació posterior i permet a persones que per qualsevol circumstància han sortit del mercat laboral poder tornar a accedir-hi, més encara en un any especialment difícil per als treballadors”, ha dit la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
Donació de sang a Llucmajor
Següent
L’Ajuntament crea una zona d’oci caní a Sa Torre a través del programa ‘Hortus Major’ del SOIB
Menú