L’Ajuntament crea una zona d’oci caní a Sa Torre a través del programa ‘Hortus Major’ del SOIB

Hortus Major

El projecte té un cost de més de 2.000 € i hi participen persones menors de 30 anys en situació d’atur.

L’Ajuntament de Llucmajor crearà una Zona d’Oci Caní en el nucli de Sa Torre, amb els joves participants d’Hortus Major, un programa mixt per a menors de 30 anys emmarcat en el Certificat de Professionalitat en Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes, promogut pel SOIB JOVE Formació i Ocupació, finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Segons ha explicat el batle Éric Jareño, es faran tasques d’adequació del terreny, desbrossament i poda i la participació dels beneficiaris del programa en tot el projecte de disseny. “és una manera de crear espais necessaris al nostre municipi, en aquest cas pels nostres amics de quatre potes i donar l’oportunitat a joves que estan en situació d’atur a propiciar la seva formació i aconseguir la seva inclusió dins el mercat laboral”.

El tinent de batle de Medi Ambient, Guillermo Roig, ha constatat que la superfície aproximada és de 1.603,65 metres quadrats i amb un perímetre de tancament de 160 metres lineals.

La ubicació és al carrer Barcelona davant del carrer Roma, en una part de la zona verda de Sa Torre. El cost material del tancament és de 2.120,83 € i consta de la instal·lació de postes i reixeta de color verd d’una alçada d’1,5 metres, amb dues portes d’accés.

Per la seva banda, la tinent de batle d’Ocupació, Xisca Lascolas, ha afegit que “programes d’aquestes característiques són de cabdal importància sempre, però més encara en moments tan dificultosos com aquest, en què l’atur juvenil s’ha incrementat considerablement a la nostra comunitat autònoma, i els joves són els que pateixen més la circumstància de romandre fora del mercat laboral”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor acull el programa SOIB REACTIVA 2020 i contracta 93 persones desocupades
Següent
L’Ajuntament destina més de 170.000 € a la IV edició del Projecte ‘Boscmajor’
Menú