L’Ajuntament treu a exposició pública l’estudi de viabilitat per a la concessió del servei d’aigua

llucmajor-sofrel-supermaxi

Es tracta d’un contracte per a 20 anys per a l’abastiment d’aigua, sanejament i drenatge a tot el terme municipal a excepció de Cala Pi, Vallgornera i Es Pas.
El servei es troba en pròrrogues des de l’any 2018, data en què finalitzà la concessió.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), publica l’anunci de l’Ajuntament de Llucmajor l’anunci d’informació pública de l’estudi de viabilitat, la proposta d’estructura de costos i els avantprojectes d’obra de la concessió dels serveis de subministrament d’aigua potable, sanejament i drenatge, en el terme municipal a excepció de Cala Pi, Vallgornera i Es Pas, localitats on no hi ha xarxa de clavegueram per la situació d’orografia especial que presenta el sòl.

Segons ha explicat el tercer tinent de batle d’Urbanisme, Guillermo Roig, l’estudi de viabilitat romandrà a disposició pública durant un mes i si transcorregut aquest període no es presenten al·legacions, s’elaborarà el corresponent plec de condicions per treure a concurs el servei.

L’empresa concessionària tindrà un contracte per a 20 anys però haurà d’aportar un cànon inicial de 3 milions de € i efectuar inversions a les xarxes d’aigües per valor de prop de 10 milions de €.

“El servei està sotmès a contínues pròrrogues des de l’any 2018 en què va acabar la concessió en mans de l’empresa Aqualia. Ara hem donat les passes adients per regularitzar la contractació”.

Roig ha especificat que les zones no incloses en el servei (Cala Pi, Vallgornera i Es Pas), estan pendents de la construcció d’una xarxa de clavegueram especial que no afecti la riquesa natural del sòl. “Estem a l’espera de rebre les subvencions de la Comunitat Europea i del Govern per dur a terme el projecte”.

Per la seva banda, la regidora de Contractació Pública i Manteniment Urbà, Pilar Bonet, ha agraït “l’esforç i implicació de la regidoria d’Urbanisme per caminar cap a la consecució d’un contracte tan important per als ciutadans com és la gestió de l’aigua”.

Ho vols compartir?
Anterior
INFORMACIÓ PÚBLICA DE L’ESTUDI DE VIABILITAT, LA PROPOSTA D’ESTRUCTURA DE COSTS I ELS AVANTPROJECTES D’OBRA DE LA CONCESSIÓ DEL SERVEI D’ABASTIMENT D’AIGUA POTABLE, SANEJAMENT I DRENATGE EN EL TM DE LLUCMAJOR
Següent
Informam de l’obertura al públic, mitjançant el sistema de cita prèvia, de les oficines municipals del carrer Constitució, 6, Segons els següents criteris:
Menú