L’Ajuntament posa a punt els nuclis urbans del municipi perquè llueixin la seva millor imatge

Llucmajor

S’ha iniciat una campanya de fumigació de males herbes a tot el terme municipal, des de Llucmajor a s’Estanyol i Son Bieló, a més de tasques de jardineria a Cala Pi.

També s’ha iniciat el canvi d’un total de 18 fanals que estaven obsolets a Maioris.

L’Ajuntament de Llucmajor treballa per posar a punt tots els nuclis urbans del municipi, des de s’Arenal, Urbanitzacions, Cala Pi o s’Estanyol i Son Bieló. En aquesta ocasió, s’han iniciat les tasques de fumigació de males herbes a tot el terme municipal, des de Llucmajor a Urbanitzacions, Cala Pi, s’Estanyol i Son Bieló. A més, s’han realitzat tasques de jardineria a Cala Pi i s’han canviat els fanals obsolets de Maioris.

En aquest sentit, s’inicia el canvi d’un total de 18 fanals de la urbanització Maioris, que hi suposaran la inversió de 20.587,86 € i segons explica el tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania a les Urbanitzacions, Alexandro Gaffar, “va ser la comunitat de propietaris de la urbanització qui va fer la petició formal a l’Ajuntament perquè es revisassin els fanals, donada l’antiguitat dels mateixos i a causa del mal estat en què es trobaven els suports dels mateixos”.

Així mateix, la regidora de Manteniment Urbà, Pilar Bonet, manifesta que “la seguretat dels veïns és fonamental per a l’equip de Govern municipal, que vetlla en tot moment per garantir-la”.

Tractament de males herbes 

Per altra banda, s’han iniciat aquest dilluns les tasques de fumigació de males herbes que es duran a terme durant les pròximes setmanes des de Llucmajor passant per a tots els nuclis de població del municipi; Urbanitzacions, Cala Pi i Vallgornera, fins a arribar a s’Estanyol i Son Bieló.

“És una tasca important per evitar els incendis durant l’estiu quan la garriga està seca i hi ha perill d’incendi. En aquest sentit, demanem a conductors i ciclistes evitar tirar brutícia o llosques a la carretera per evitar incendis”, demana la regidora.

A més, s’han efectuat tasques de jardineria a Cala Pi “que ara llueix ben florida i arreglada per donar la benvinguda a l’estiu”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament insta al Consell de Mallorca a bonificar la tarifa de residus i assumir el cost dels Bombers
Següent
Ja se pot sol·licitar cita prèvia per a la renovació del DNI a través del web www.citapreviadni.es
Menú