L’Ajuntament inaugura l’exposició #hoyEnMiVentanaBrillaElSol, un recull fotogràfic fet pels joves durant el confinament i fins al 12 d’abril

hoyEnMiVentanaBrillaElSol

La mostra es podrà visitar al Claustre de Sant Bonaventura fins al 14 de desembre.

L’Ajuntament de Llucmajor ha inaugurat aquest divendres l’exposició ‘#hoyEnMiVentanaBrillaElSol’, una mostra fotogràfica de les vivències dels joves llucmajorers durant el confinament per la Covid-19 i fins al 12 d’abril i que es pot visitar al Claustre de Sant Bonaventura fins al 14 de desembre.

El batle, Éric Jareño, ha explicat que l’exposició representen, a través d’instantànies, “moments de la vida quotidiana d’allò que es podia observar des de la finestra de casa en aquelles dates (i qui diu finestra diu balconada, portal, terrat, corral, portassa…). Imatges des de la sorpresa, passant per la curiositat, l’avorriment, els paisatges, el clima, les tradicions, els veïnats i les veïnades…, entre altres”.

Per la seva banda, el regidor de Joventut, Simó Adrover, ha manifestat que “és també un recorregut pels sentiments i pensaments durant aquest període que ha suposat, i suposa, un repte emocional per a tothom i un gran esforç d’adaptació i supervivència. Al cap i a la fi, convida a parlar d’emocions”, diu el regidor qui ha afegit que aquesta iniciativa va sorgir des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llucmajor i comprèn un recull de fotos fins al 30è dia de confinament, “quan encara no es parlava de nova normalitat ni de fases de desescalada, sols de pròrroga de l’estat d’alarma”.

Quant al lloc, són fotos fetes des de diversos punts del terme municipal de Llucmajor: Llucmajor poble, fora vila, Son Veri, Badia Gran, Sa Torre, S’Estanyol, Son Bieló, Maioris, entre altres. A l’exposició no hi són totes les fotografies, sols una mostra. “S’ha intentat que hi hagi almanco una fotografia de totes les persones que hi varen participar. En total l’exposició en recull 84 de les 140 presentades”.

Premiats

El premi de la categoria infantil, menors de 12 anys, és per Ainara Bometón amb la fotografia “Gràcies”. El premi de la categoria juvenil, de 12 a 18 anys, ha estat per Celeste M. Sabugo. I el premi de la categoria general, per a majors de 18 anys, sense límit d’edat, ha estat per Aliona Condrea.

El premi ha consistit en un val de 50 € per gastar en el comerç del terme municipal elegit per la persona guanyadora i una ampliació 60 x 40 en cartó ploma de cada foto.

“En el moment de la inauguració ens trobam immersos en un nou estat d’alarma. Veurem que ens ofereix el futur, la vida al cap i a la fi, però sempre amb una mirada d’esperança”, conclou el regidor.

Ho vols compartir?
Anterior
DECLARACIÓ INSTITUCIONAL EN MOTIU DEL 25 DE NOVEMBRE DE 2020
Següent
EXPEDICIÓ DEL PERMÍS MUNICIPAL DE CONDUCTOR
Menú