L’Ajuntament estrena un nou servei d’avisos SMS per comunicar avaries d’aigua

SMS Aqualia

El sistema, ideat per la concessionària del Servei Municipal d’Aigües, Aqualia, s’activa automàticament si s’ha facilitat el número del telèfon mòbil.

L’Ajuntament de Llucmajor i l’empresa concessionària del subministrament d’aigua ‘Aqualia’, han posat en marxa un servei d’avisos per SMS per comunicar possibles situacions d’avaria en la xarxa municipal d’aigua, avisant als usuaris afectats. A més, també s’avisa de la resolució de la incidència.

D’aquesta manera, la companyia desitja millorar el servei prestat a tots els veïns d’aquests municipis, ampliant els seus canals de contacte i els seus horaris d’atenció, posant a la disposició de tots els usuaris diferents formes de realitzar les seves gestions perquè cadascú triï la que millor s’adapti a les seves necessitats.

A més, per a evitar possibles incomoditats, la companyia també avisa a través d’aquest sistema del possible impagament d’una factura, ja sigui per la finalització del període voluntari del pagament o per devolució del banc per qualsevol motiu.

En el text de l’SMS s’indica que Aqualia ofereix la possibilitat de realitzar la gestió a través de l’APP Aqualia Contact, que permet efectuar el pagament a qualsevol hora de qualsevol dia de la setmana i des de qualsevol lloc, simplement amb el mòbil o la tauleta.  

A més, es pot realitzar aquesta gestió a través de la seva oficina virtual, accessible des de www.aqualia.com, o a través del telèfon gratuït 900 81 40 81.

Segons el batle, Éric Jareño, tots aquests canals (SMS, app, oficina virtual i telèfon), que no requereixen la presència física dels ciutadans, eliminen les incomoditats dels desplaçaments i possibles esperes, i a més contribueixen a la cura del medi ambient en prescindir de l’ús del paper i de la contaminació associada als diferents mitjans de transport.

Ho vols compartir?
Anterior
Tres alumnes de Llucmajor premiats en l’àmbit estatal per investigar el cicle de l’aigua
Següent
Llucmajor se suma a les celebracions del #25N
Menú