L’Ajuntament demana al Consell de Mallorca millorar la seguretat viària a les Urbanitzacions

Reunió

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, acompanyat del tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania d’Urbanitzacions, Alexandro Gaffar i del regidor de Mobilitat, Eloy Crusat, s’han reunit avui amb la directora insular d’Infraestructures, Olga Martínez, per demanar una millora en la seguretat viària d’aquesta zona del municipi.

La solució implica el projecte de construcció de noves rotondes a l’entrada de les urbanitzacions de; son Verí Nou, Las Palmeras, Puig de Rós i sa Torre. Un projecte ja redactat i que es troba en fase de revisió per part del Departament de Medi Ambient del Consell.

Segons ha explicat el batle, Éric Jareño, de moment s’instal·larà un mirall al Camí de sa Torre i es col·locaran senyals de trànsit perquè els conductors no sobrepassin la velocitat indicada de 90 km/hora. “No sabem quan Medi Ambient aprovarà definitivament el projecte de nova construcció de rotondes però creiem que serà dins aquest exercici, segons han informat els tècnics de la institució supramunicipal”, ha dit el batle.

De moment, i a l’espera de què es materialitzi l’execució del projecte de rotondes, s’ha arribat a l’acord de què l’Ajuntament pugui emprar la xarxa elèctrica del Consell per poder decorar les rotondes ja existents durant les pròximes festes de Nadal.

Per la seva banda, Alexandro Gaffar ha agraït la “bona voluntat demostrada per la directora general per tal d’agilitar els tràmits que redundaran en benefici de tots els ciutadans de les urbanitzacions llucmajoreres”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament impulsa la campanya ‘Pa d’aquí’ per promocionar el producte local
Següent
Pla normatiu de l’Ajuntament de Llucmajor per a l’any 2020
Menú