L’Ajuntament de Llucmajor sol·licita al Govern una línia d’ajudes per a la presència de maquinària agrícola a les fires de Mallorca

Ajuntament_Llucmajor

La proposta s’ha aprovat amb l’acord de tots els integrants de l’equip de govern

El ple de l’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat la proposta de resolució presentada per tot l’equip de govern per sol·licitar al Govern de les Illes Balears que convoqui una línia d’ajudes per a garantit la presència de maquinària agrícola a les principals Fires de Mallorca.

El passat mes de setembre al sector de la maquinària agrícola a Mallorca anunciaren la seva decisió de no prendre part a cap fira de Mallorca deguts als elevats costs de participació en aquests esdeveniments sumat al poc rèdit comercial que en podien treure. 

El sector de la maquinària agrícola és una part essencial de la cadena agroalimentària, també s’ha vist directament afectat per la crisi sociosanitària derivada de la pandèmia de la covid-19. Aquest fet fa que s’hagin vist obligats a susprendre la seva participació en les principals fires de la temporada a Mallorca, entre les que s’inclouen les de Llucmajor, on es va notar la manca d’aquests vehicles. 

Tal i com ha explicat la regidora de Fires, Noemí Getino, “la presència de maquinària agrícola a les fires és una forma atractiva d’apropar al públic una part important de la producció agrícola, perquè ens permeten donar a conèixer les diferents tasques que formen part del procés agroalimentari, per això pensam que és necessàri que s’activi una línea d’ajudes per a que les empreses puguin fer front a les despeses de participar en aquests tipus d’esdeveniments mentre no es normalitzi la seva situació”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor organitza una nova edició del concurs de decoració de Nadal
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor bonifica automàticament amb 100€ la taxa de fems dels negocis de l’oci i la restauració afectats per la pandèmia
Menú