L’Ajuntament de Llucmajor organitza una nova edició del concurs de decoració de Nadal

Arxiu concurs nadal

A l’edició d’enguany, on poden participar tot tipus d’establiments comercials, s’augmenta la dotació dels premis

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Llucmajor organitza un any més una nova edició del concurs de decoració de Nadal, adreçat a tots els establiments comercials del municipi que ho desitgin, independentment de quina sigui la seva activitat comercial.

En aquest sentit, el batle de Llucmajor, Éric Jareño explica que el principal objectiu d’aquest concurs és el “d’afavorir l’embelliment de les zones comercials i dinamitzar el comerç local durant aquestes dates tan assenyalades. Es tracta de promocionar les nostres tendes, negocis i establiments comercials amb la intenció d’atreure més visitants durant el període de Nadal”. 

Entre tots els comerços que participin al concurs es seleccionaran tres guanyadors que rebran 600€, 400€ i 200€ respectivament. Els encarregats de seleccionar els guanyadors seran d’una banda un jurat i de l’altra els ciutadans que vulguin votar, que podran fer-ho a través de la web de participació ciutadana. Els criteris a l’hora de valorar les decoracions seran l’enginy, l’originalitat, l’esforç i la confecció del muntatge de l’espai decorat. 

La regidora de Comerç, Noemi Getino posa de manifest que “enguany hem decidit augmentar la dotació dels premis per incentivar la participació dels comerços del municipi. És una altra forma de seguir apostant per la reactivació del teixit comercial de Llucmajor”.

Tots els comerços que vulguin participar al concurs poden consultar les bases a la web de l’Ajuntament i inscriure’s a l’àrea de comerç (comercio@llucmajor.org) fins el proper 30 de novembre, i tenen fins el 4 de desembre per a muntar les decoracions.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria per a la concessió d’ajuds a associacions de gent gran del municipi de Llucmajor
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor sol·licita al Govern una línia d’ajudes per a la presència de maquinària agrícola a les fires de Mallorca
Menú