L’Ajuntament de Llucmajor signa convenis per a la inserció social i l’acompanyament en l’ocupació de col·lectius vulnerables

L’Ajuntament de Llucmajor es complau a anunciar la signatura de dos importants convenis de col·laboració amb dues destacades entitats locals: Treball Solidari i Estel de Llevant. Aquests convenis tenen com a objectiu principal desenvolupar un treball conjunt per a la inserció social i l’acompanyament en l’ocupació de col·lectius vulnerables del municipi de Llucmajor.

El conveni signat entre l’Ajuntament de Llucmajor i Treball Solidari té com a finalitat establir un marc de col·laboració per a la inserció o reinserció de dones i persones que viuen en situació de risc d’exclusió social i/o financera i que resideixen en el municipi de Llucmajor. A través d’aquest acord, es pretén proporcionar suport, formació i recursos per a aquest col·lectiu, afavorint la seva integració social i laboral.

D’altra banda, el conveni entre l’Ajuntament de Llucmajor i Estel de Llevant té com a objectiu posar a la disposició de les persones amb malaltia mental del municipi de Llucmajor un programa d’acompanyament en l’ocupació mitjançant la metodologia del treball amb suport. Aquest programa té com a objectiu brindar suport i orientació en el procés d’inserció laboral, afavorint la seva autonomia i el desenvolupament de les seves capacitats.

Amb aquests dos convenis de col·laboració, l’Ajuntament de Llucmajor reafirma el seu compromís amb la inclusió i el suport als col·lectius més vulnerables del municipi.

Mitjançant aquestes alciances estratègiques amb Treball Solidari i Estell de Llevant, s’espera promoure oportunitats d’ocupació i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

L’acte de signatura d’aquests convenis, ha tingut lloc avui dimecres 26 de juliol, a la sala de plens de l’Ajuntament de Llucmajor, i ha comptat amb la presència de la batlessa del municipi, Xisca Lascolas, el director de Treball Solidari, el Sr. Antonio Sierra Rincón, i el gerent de l’associació Estel de Llevant, el Sr. Guillem Febrer i Fons.

Per a Margarita Planas, regidora de Fires, Educació i Formació i Ocupació Social, aquesta signatura suposa reconèixer l’esforç d’aquestes entitats locals i un reconeixement a la seva importantíssima labor entre els col·lectius als quals representen”.

Per a la batlessa Xisca Lascolas “aquesta signatura marca el punt de partida d’una col·laboració activa i compromesa per a aconseguir una societat més inclusiva i solidària a Llucmajor”.

Ho vols compartir?
Anterior
Programa Festes Santa Càndida
Següent
Llucmajor destaca els bons resultats obtinguts en la campanya d’estudiants
Menú