L’Ajuntament de Llucmajor reparteix 12.000 quilograms d’aliments a través dels serveis socials municipals

aliments

Dues noves treballadores socials s’han incorporat a la unitat de s’Arenal per cobrir l’augment de demanda al nucli.

L’Ajuntament de Llucmajor, des de l’àrea de Serveis Socials, repartirà 12.000 quilograms d’aliments fins a final d’any. Gràcies a la tasca de voluntaris es preparen totes les bosses i es distribueixen al banc d’aliments de la parròquia de Badia Blava, a la zona d’urbanitzacions; i a s’Arenal ho assumeix la mateixa administració local on participen joves voluntaris. Al poble de Llucmajor, l’Ajuntament col·labora en les campanyes impulsades per Càritas.

La càrrega total dels 12.000 quilograms es distribueix en tres recepcions al llarg de l’any i ben aviat arribarà la de finals d’any. “La pandèmia ha marcat aquest servei, els responsables dels diferents bancs d’aliments han constatat un augment significatiu i esperam que al primer semestre del 2021 la situació no millori”, ha comentat el regidor de Serveis Socials del municipi, Gabriel Rojo.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al programa europeu d’ajuda alimentària a les persones més desfavorides 2020.

Més personal

Per altra banda, la unitat de Serveis Socials de S’Arenal compta amb dues noves treballadores socials. Aquestes persones reforçaran els diferents programes d’atenció que es realitzen al nucli llucmajor. “Aquest nucli és un dels més afectats per la crisi que ha provocat la COVID-19 i era necessària una actuació”, ha explicat el Batle, Eric Jareño.

Durant l’any 2020 l’àrea de Serveis Socials ha tramitat 584 expedients, dels quals 300 corresponen a noves altes. Amb les noves incorporacions i el reforç d’una treballadora familiar s’ha aconseguit reduir la llista d’espera del Servei d’Ajuda a Domicili.

Ho vols compartir?
Anterior
Ban campanya matances
Següent
La comunitat educativa i veïnal exigeix al Consell una nova ubicació per als malalts de la Covid-19
Menú