L’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB organitzen un Job Day per a preseleccionar 50 candidats per als supermercats Eroski en la zona

L’Ajuntament de Llucmajor, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació dels Illes Balears (SOIB), ha organitzat un Job Day per a preseleccionar candidats per als supermercats Eroski en la zona de Llucmajor, Campos, Felanitx i Cala d’Or. La jornada es realitzarà el pròxim 23 de març pel matí en el Claustre de Sant Bonaventura.

La iniciativa té com a objectiu cobrir 50 llocs de feina per a la temporada d’estiu en els supermercats Eroski de la zona. Els llocs a cobrir són per a diferents àrees, com a caixers, reponedors, secció de frescos o personal de magatzem.

Per a participar en el Job Day és necessari realitzar una inscripció prèvia fins al 16 de març en l’enllaç https://soib.es/eroski-ofereix-llocs-de-feina-temporada-2023/. Els candidats preseleccionats seran convocats a una entrevista personal que es realitzarà en les instal·lacions del Claustre de Sant Bonaventura.

L’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB han destacat la importància d’aquesta iniciativa, ja que suposa una oportunitat per a aquelles persones que busquen ocupació en la zona durant la temporada d’estiu. A més, aquesta acció conjunta amb Eroski contribueix a la dinamització econòmica i a la creació d’ocupació en la zona.

“Estem molt satisfets de poder col·laborar amb el SOIB i Eroski en aquesta iniciativa que suposa una oportunitat per a moltes persones que busquen ocupació en la zona durant la temporada d’estiu. Des de l’Ajuntament de Llucmajor, continuem treballant en la dinamització econòmica i la creació d’ocupació en la zona”, va assenyalar el batle de Llucmajor, Éric Jareño.

Per a Xisca Lascolas, regidora d’Ocupació de Llucmajor “aquesta acció suposa una demostració més de l’esforç que duem a terme en el municipi per aconseguir que els veïns i veïnes de Llucmajor que es trobin en cerca activa d’ocupació, tinguin una possibilitat més d’aconseguir-ho gràcies a col·laboracions públic-privades com aquesta”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor presenta la seva oferta turística per a tot l’any en la ITB de Berlín
Següent
Aprovació inicial del Pla especial de desenvolupament del PRI
Menú