Llucmajor presenta la seva oferta turística per a tot l’any en la ITB de Berlín

Ginés Sáez, regidor de turisme de Llucmajor, ha viatjat a la ITB de Berlín per a promocionar el destí davant el mercat alemany. Aquesta fira de turisme és una de les més importants a nivell internacional, i Llucmajor torna a presentar la seva oferta per a tot l’any després d’haver-lo fet en les fires de FITUR i Free de Munic.

Amb la participació en aquesta fira, Llucmajor espera presentar la seva oferta turística als assistents i establir contactes amb professionals del sector per a incrementar l’arribada de visitants al municipi.

El regidor de turisme va declarar que “per a Llucmajor aquest tipus de fires suposen una oportunitat de promoció del nostre destí davant el mercat europeu. Llucmajor compta amb un entorn natural i cultural privilegiat que fan que el nostre municipi pugui visitar-se durant tot l’any. A més, la nostra oferta hotelera i complementària és una de les més importants de l’illa, la qual cosa suposa una garantia per al visitant”.

Llucmajor disposarà d’un espai reservat en l’estand de les Illes Balears, en el qual es mantindran les reunions amb els professionals del sector i es realitzarà la labor de promoció del municipi.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocades les proves per obtenir el permís municipal de conducció de taxis
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor i el SOIB organitzen un Job Day per a preseleccionar 50 candidats per als supermercats Eroski en la zona
Menú