L’Ajuntament de Llucmajor ha demanat al TIB que torni a posar la línia de bus que unia el municipi amb l’Hospital de Son Llàtzer

TIB

Des de l’equip de govern i degut les nombroses peticions ciutadanes, s’ha contactat amb la gerència de Transport de les Illes Balears – TIB – per tal de poder recuperar la línia d’autobús que unia el municipi amb l’Hospital de Son Llàtzer.

Aquest servei es va suspendre fa uns dos anys. “Consideram que es tracta d’un servei necessari, sobretot per la població més major o amb dificultats de mobilitat, ja que els obliga a emprar altres mètodes de transport o anar fins a Palma i després agafar un bus urbà fins al centre hospitalari”, ha comentat el regidor de Transports Raúl Domínguez.

El fet principal, derivat de la decisió del TIB de retirar la línia és que els llucmajorers no tenen transport públic fins al seu hospital de referència. Des de l’equip de govern no s’entén com s’ha arribat a aquesta situació, sobretot en uns moments en els quals la salut és prioritària. “Per la nostra part seguirem pressionant per tal que es recondueixi la situació i que els nostres veïns puguin gaudir d’un servei que s’ha demostrat necessari”, ha dit Domínguez. De posar-se en marxa, de nou, la línia des de l’Ajuntament s’ha demanat, també una aturada al centre comercial Fan Mallorca Shooping.

Per altra banda, s’han sol·licitat al TIB tres màquines expenedores de targetes per tal de donar servei a tot el municipi. Segons les comunicacions amb la gerència de l’ens només es podrà disposar d’una màquina.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor destinarà 1 milió d’euros a ajudes directes per a les empreses del municipi
Següent
Convocatòria ordinària de proves per obtenir el permís municipal de conducció d’autotaxis
Menú