L’Ajuntament de Llucmajor arrenca la campanya #ADosMetrosDeTi pel proveïment domiciliari de productes i serveis

#ADosMetrosDeTi

L’objectiu és promocionar el producte local, ajudar al petit comerç i pimes en temps difícils per al sector empresarial, i proveir al ciutadà de tot el que necessita sense sortir de casa.

L’Ajuntament de Llucmajor arrenca una campanya que amb el hashtag #ADosMetrosDeTi, pretén oferir productes i serveis de primera necessitat als ciutadans sense haver de sortir de casa seva.

Segons ha explicat el batle, Éric Jareño s’ha enviat una carta a les empreses de serveis, comerços i restaurants del municipi perquè s’adhereixin a aquesta iniciativa que neix amb el doble objectiu de; per una banda proveir als llucmajorers de tot el que necessiten sense haver de rompre la quarantena decretada per l’estat d’alarma en què ens trobam, i per l’altra, afavorir el consum de producte i servei local, i donar una mà al teixit empresarial del municipi.

La campanya, ha explicat la tinent de batle de Comerç, Noemí Getino es durà a terme a les xarxes socials de l’Ajuntament amb el hashtag #ADosMetrosDeTi. Les empreses i comerços que es vulguin adherir a la mateixa hauran d’enviar les seves creativitats al correu: comercio@llucmajor.org, o a través d’un enllaç (per no saturar el correu…), perquè l’Ajuntament les pugui publicar o compartir a les seves xarxes socials, principalment Facebook.

“Amb aquesta iniciativa volem que els ciutadans donin suport a les empreses locals i pensin amb el producte local a l’hora de sol·licitar productes o serveis per consumir des de casa i sempre guardant les distàncies i normes de seguretat, d’aquí el nom del hashtag #ADosMetrosDeTi”. “Consideram que serà de gran importància per a persones majors que estan totes soles o aquelles amb necessitats especials o simplement que no es volen exposar sortint de casa seva”, diu Getino.

La regidora agraeix el servei domiciliari que ja ofereixen moltes empreses locals d’alimentació, restauració, salut, o perruqueria i les convida a formar part d’aquesta iniciativa per donar a conèixer la gran tasca que estan desenvolupant. “És una manera de mostrar-se de cara al ciutadà i que aquests els tinguin en compte en tenir la necessitat de proveir-se de productes o serveis”.

Iniciativa conjunta

La iniciativa sorgeix dels departaments de Comerç i Turisme conjuntament, per quan també hi ha restaurants que estan tancats al públic i no obstant això, ofereixen menús i menjars a domicili, comenta el regidor de Turisme, Ginés Sáez, qui anima a totes les empreses del municipi a emprar el hashtag #ADosMetrosDeTi en totes les seves publicacions a xarxes perquè, “guardant aquesta distància de seguretat es mantengui la sensació de proximitat amb la ciutadania, cada vegada que els llucmajorers sol·licitin aquests serveis”.

Per posar en coneixement la iniciativa s’ha enviat una carta a totes les empreses, comerços i restaurants del municipi, indicant les passes a seguir per adherir-se a la campanya i instant a les empreses i a les persones a seguir les indicacions de seguretat decretades pel Govern Central; mantenir distàncies de seguretat, portar guants i mascaretes en cas de malaltia i evitar en tot moment el contacte físic.

Ho vols compartir?
Anterior
CORONAVIRUS I ANIMALS DE COMPANYIA
Següent
PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR
Menú