L’Ajuntament de Llucmajor arrenca el projecte ‘Espais de Joc’

Espai de joc

Es tracta de punts adreçats a les famílies amb infants de 0 a 3 anys que no estan escolaritzats.

  • L’objectiu és presentar un espai organitzat amb propostes de joc adequades a les necessitats dels infants.
  • Aquesta iniciativa es desenvoluparà a LLucmajor, s’Arenal i Urbanitzacions.

L’Ajuntament de Llucmajor ha posat en marxa el projecte ‘Espais de Joc’ per a famílies amb infants de 0 a 3 anys que encara no estan escolaritzats, amb l’objectiu de presentar un espai organitzat amb propostes de joc adequades a les necessitats dels infants amb l’acompanyament de professionals (d’Educació, Sanitat i Serveis Socials).

Segons ha explicat la tinent de batle d’Educació, Francisca Lascolas, es tracta d’una iniciativa ideada conjuntament per les àrees d’Educació, Serveis Socials, personal sanitari dels centres de salut de Llucmajor i de s’Arenal, a més de docents de l’Institut d’Educació de Primera Infància (IEPI).

Els espais de joc i diversió per a infants, que hauran d’anar acompanyats d’un adult, es desenvoluparan a Llucmajor, l’escoleta infantil ‘Trencadors’ de s’Arenal, i l’escoleta ‘Penya-segat’ de sa Torre.

ESPAI DE JOC I ESPAI NADÓ

L’espai de joc és un lloc organitzat per a jugar, per a infants no escolaritzats d’1 a 3 anys, acompanyats per un adult, oferint l’oportunitat de compartir un temps amb altres infants i adults acompanyants.

Espai nadó és un lloc organitzat per a compartir vivències i experiències amb altres famílies. Podrem aprendre a escoltar, mirar i acompanyar els nostres infants desde el naixement fins als 7 mesos.

“La filosofia d’aquest programa és el respecte a l’infant i a les famílies i al seu nivell de desenvolupament, a les seves inquietuds, interessos, iniciatives i curiositats, i, en definitiva, a la seva individualitat”, ha dit la regidora.

Desenvolupar l’aprenentatge significatiu que es realitza a través de l’exploració, la pràctica de l’assaig-error, la predicció i experimentació. “Per tot això, la nostra tasca més que dirigir, és acompanyar a l’infant i a la família en el seu procés de creixement”.

Les sessions començaran el gener de 2020 en aquests horaris:

ESPAIS NADÓ: Del 17 de gener al 7 de febrer a S’Arenal.

    Del 21 de gener a l’11 de febrer a Llucmajor.

ESPAIS DE JOC: Del 14 de gener al 3 de març a S’Arenal.

        De l’11 de febrer al 31 de març a Llucmajor.

        Del 17 de febrer al 6 d’abril a Sa Torre.

Seran activitats gratuïtes i lliures, acotades a un nombre d’assistents  adequat a l’espai.

Ho vols compartir?
Anterior
PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR
Següent
Dia 20 de gener comença la recollida selectiva porta a porta al nucli de Llucmajor
Menú