L’Ajuntament convoca el tradicional concurs d’aparadors de Nadal

Concurs d’aparadors de Nadal

S’anima als comerços a vestir-se de Nadal en una convocatòria amb moltes novetats.

L’Ajuntament de Llucmajor a través de la Regidoria de Comerç convoca el tradicional Concurs d’Aparadors amb la finalitat d’animar els comerços a vestir-se de Nadal per incentivar les compres dins del municipi i potenciar l’ambient nadalenc pels carrers de les diferents localitats.

Segons ha explicat la primera tinent de batle de Comerç, Noemí Getino, aquest concurs permet seleccionar i premiar les millors decoracions de Nadal d’establiments (tant d’embelliment de façana com d’embelliment interior) amb motiu de les festes de Nadal 2020, amb l’objectiu d’embellir les zones comercials i més transitades, i dinamitzar així el comerç local durant unes festes tan assenyalades. “Aquest concurs contribueix a més a promocionar el terme de Llucmajor comercialment, turísticament i, per tant, a atreure més visitants cap al poble”. 

Hi poden participar tots els establiments (tendes, bars, restaurants, farmàcies, tallers…) del terme de Llucmajor que ho desitgin. La temàtica de la decoració general de l’establiment és lliure però ha d’estar relacionada amb les festes de Nadal.  

Novetats

Getino considera que donada la situació d’enguany motivada per la crisi de la Covid-19 i les restriccions sanitàries imposades, hi haurà novetats. Així, a la convocatòria de 2020 no només es tindrà en compte l’opinió del jurat sinó que hi haurà un termini perquè tots els ciutadans que vulguin emetre el seu vot ho puguin fer a través d’un àlbum de fotos creat amb aquesta finalitat i publicat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament. “Els ciutadans podran donar ‘m’agrada’ a la foto designada i es farà recompte dels vots de cada aparador”.

També se farà una prova pilot a partir del 18 de novembre, per a la realització d’un curs d’aparadorisme digital per a comerços. “Inicialment i per veure com funciona la iniciativa, es farà aquest taller amb 10 establiments comercials i segons els resultats, es faran més tallers de diferents temàtiques per a comerços, els quals hi podran participar des dels seus negocis o domicilis particulars a una hora consensuada entre tothom”. 

El batle, Éric Jareño, ha manifestat que “en un any tan especial com el que ens ha tocat viure volem oferir als ciutadans, a les famílies, als infants, un poc d’il·lusió, i malgrat seran unes festes diferents, amb moltes activitats suspeses per la normativa sanitària, no volem que siguin tristes, per això se cercaran alternatives per incentivar que la gent surti al carrer, sempre acatant les normes de seguretat, per gaudir del Nadal”.

El termini d’inscripció en el concurs és del 10 al 20 de novembre de 2020. Les inscripcions s’han de presentar al correu electrònic del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Llucmajor: comercio@llucmajor.org i la decoració de Nadal ha d’estar muntada de dia 4 de desembre de 2020 a dia 7 de gener de 2021.

Es concediran tres premis a les millors decoracions de Nadal: un primer premi de 500 €, un segon premi de 275 € i un tercer premi de 150 €.  El pes de la decisió del jurat tradicional serà del 70 % mentre el 30 % restant serà un còmput dels ‘m’agrada’ emesos pels ciutadans a àlbum creat a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament amb totes les propostes concursants. Es podrà votar del 14 al 16 de desembre a les 20.00 h. 

Els premis podran declarar-se deserts si segons el parer del jurat les decoracions no reuneixen la qualitat requerida i el lliurament dels premis tindrà lloc dia 18 de desembre a les 13.45 h a la sala de Plens de l’Ajuntament de Llucmajor sempre que la situació sanitària ho permeti i complint totes les mesures de prevenció.

Ho vols compartir?
Anterior
EXPEDICIÓ DEL PERMÍS MUNICIPAL DE CONDUCTOR
Següent
L’Ajuntament substitueix lluminàries antigues per LED amb un estalvi de més de 6.000 € anuals
Menú