La remodelació de la voravia entre Son Bieló i sa Ràpita inclou un carril per a bicicletes

La remodelació de la voravia entre Son Bieló i sa Ràpita inclou un carril per a bicicletes

S’ha substituït tot el formigó que estava deteriorat i s’han inclòs papereres

L’Ajuntament de Llucmajor ha dut a terme la millora de la voravia que va del nucli urbà de Son Bieló i la zona costanera de sa Ràpita, del terme municipal de Campos. Aquest projecte de millora del ferm ha consistit en la substitució del formigó existent per una capa d’asfalt que inclou un carril per a bicicletes, que és la continuació del que recorr tota la primera línia de sa Ràpita.

El tram on s’ha intervingut és de 350 metres per 6 d’amplària, fet que ha permès habilitar l’esmentat via per a biciclistes i també deixar un espai ampli per a vianants. També s’hi han instal·lat papereres i instal·lat de bell nou els bancs que ja hi havia anteriorment.

El projecte ha tengut un cost de 35.000 euros subvencionats pel Consell de Mallorca. El regidor de Manteniment, Bernadí Vives, explica que “aquesta voravia és molt utilitzada no només pels residents de Son Bieló, sinó que és una zona de pas per part de molts de turistes que estiuegen a la zona i que van de s’Estanyol a sa Ràpita passant per Son Bieló i com que estava en molt mal estat, l’havíem d’arreglar”.

En la mateixa línia, Vives afegeix que “en els mesos de primavera i estiu també s’incrementen molt el nombre de ciclistes que circulen per la zona del litoral del migjorn i per això hem volgut habilitar el carril per a bicicletes perquè, amb la mateixa, milloram la seva seguretat”.

Ho vols compartir?
Anterior
APROVACIÓ DEFINITIVA PROJECTE D’ESTATUTS I BASES ACTUACIÓ JUNTA DE COMPENSACIÓ DEL PLA PARCIAL POL. 14-16 I PART DEL 15, DEL PGOU LLUCMAJOR (SECTOR VII-AUXIMASA)
Següent
Convocatòria i bases per a la creació d’una borsa d’educador i treballadors socials
Menú