La Policia Local de Llucmajor incorpora a la seva última promoció

La Policia Local de Llucmajor ha va presentar ahir dijous la seva última promoció de policies que s’incorporen immediatament al servei.

Es tracta de nou nous agents que van ser seleccionats a través de l’últim concurs oposició. D’aquests nou nous agents, tres d’ells ja estan en pràctiques des del passat estiu i la resta les inicien dilluns que ve 20 de novembre. Tots els agents són polivalents, és a dir, tots estaran complint servei als carrers del municipi, incrementant d’aquesta manera la seguretat d’aquest.

Els nous policies estaran distribuïts en diferents grups perquè estigui coberta la plantilla de Policia Local de manera equitativa.

Amb aquestes noves incorporacions, el municipi té únicament 3 agents interins, i s’espera que durant l’any que ve aquestes places quedin cobertes de manera definitiva.

A més d’aquestes nou incorporacions, s’espera que a principis de 2024 iniciïn les pràctiques sis oficials i dos nous sotsinspectors.

Per al Cap de Policia Sergi Torrandell “aquestes incorporacions suposen un reforç important per a la plantilla de Policia local ja que passem a tenir una plantilla pràcticament coberta a l’espera de cobrir les tres places d’agents interins de manera definitiva”.

Per al regidor de Seguretat, Jaume Garau, les incorporacions que es produeixen avui són motiu de satisfacció ja que permetran un encara millor servei de la nostra Policia local en tenir un major nombre d’efectius disponibles”.

Per part seva, la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas va indicar que la Policia Local de Llucmajor està realitzant un excel·lent servei, prova d’això són els indicadors que tenim que ens diuen que Llucmajor és el municipi on menys creix la criminalitat, molt per sota de la mitjana de l’illa. Aquestes incorporacions suposen més recursos per a una Policia que ha aconseguit aquests resultats amb un nombre d’efectius menor, per la qual cosa suposem i esperem que es continuaran millorant els indicadors i que Llucmajor continuarà sent un municipi segur”.

A més, Lascolas va aprofitar per a recordar que demà dissabte se celebra en el municipi una Jornada de Seguretat Pública en la qual participaran la pròpia Policia Local de Llucmajor, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Protecció Civil, Bombers de Mallorca o el Samu 061, entre altres, i va animar a tots a visitar la mateixa. La Jornada es durà a terme en el Passeig Jaume III de Llucmajor a partir de les 10 del matí.

Ho vols compartir?
Anterior
15 – Comunicació prèvia d’agrupació de parcel·les o solars
Següent
LLISTA DE NINS I NINES AMB PLAÇA A LES ESCOLES DE NADAL DE LLUCMAJOR I S’ARENAL
Menú