La batlessa de Llucmajor es reuneix amb la Guàrdia Civil per a continuar coordinant els efectius del municipi

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, acompanyada del regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Llucmajor, Jaume Garau, i del regidor d’Entorn i Manteniment Urbà, Tomás Sastre, han visitat en el dia d’avui les instal·lacions de la Comandància de la Guàrdia Civil de Palma per a mantenir una trobada amb el coronel Alejandro Hernández Mosquera, Cap de la Guàrdia Civil a Balears, el tinent coronel Francisco J. Martínez Redondo i amb el comandant Francisco Javier López Alegre.

En aquesta reunió s’han tractat temes que resulten fonamentals per a un municipi tan extens com el de Llucmajor, en el qual la coordinació entre Guàrdia Civil, Policia Local i Protecció Civil són d’extrema importància per a poder cobrir les emergències de la manera més eficaç possible.

En un altre ordre de temes s’ha revisat l’evolució de la temporada turística d’aquest estiu en el municipi, en el qual el treball realitzat per la Guàrdia Civil i la Policia Local en la zona de sArenal ha vist com donava els seus fruits a l’hora d’evitar excessos.

D’altra banda, la batlessa de Llucmajor ha agraït el dispositiu que la Guàrdia Civil ha disposat conjuntament amb Policia Local i Protecció Civil en la celebració de les Fires de Llucmajor que s’està desenvolupant aquests dies.

Finalment, tant la batlessa com el regidor de Seguretat han informat el coronel Hernández Mosquera de l’acord arribat en el passat ple del 27 de septembre en el qual es va acordar iniciar els tràmits per a la instal·lació de noves càmeres de vídeo vigilància en el municipi, principalment en les zones d’Urbanitzacions i polígon industrial. Aquesta mesura ha estat ben acollida per l’institut armat ja que gràcies a les cambres ja instal·lades en diferents punts s’han pogut iniciar recerques o expedients per conductes no permeses, fonamentalment de circulació.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas “la reunió d’avui és una mostra que tant la Guàrdia Civil com la Policia Local de Llucmajor treballen de manera coordinada i així volem que continuï sent. Sense el seu suport i el seu treball les labors de seguretat en el municipi serien molt més difícils de dur a terme”.

Per a Jaume Garau, regidor de Seguretat de Llucmajor la Guàrdia Civil ha escoltat les nostres necessitats sempre, i es mostren absolutament implicats a continuar desenvolupant la seva labor a Llucmajor amb els recursos propis i amb els recursos proporcionats per l’Ajuntament de Llucmajor, com és el seu Policia Local, Protecció Civil i els actuals i futurs sistemes de vídeo vigilància”.

Ho vols compartir?
Anterior
Bases i convocatòria per a la concessió d’ajudes a associacions de gent gran del municipi de Llucmajor de l’any 2023
Següent
ADAA celebra el seu XX aniversari amb una exposició a Llucmajor
Menú