ADAA celebra el seu XX aniversari amb una exposició a Llucmajor

L’Associació dAjuda a lAcompanyant del malalt (ADAA per les seves sigles) celebra els 20 anys de la seva constitució amb una exposició en el Claustre de Sant Bonaventura del municipi de Llucmajor.

A més, demà divendres 6 d’octubre, a les 19.30 hores es durà a terme una vetllada músic poètica dedicada a Maria Antònia Salvà.

ADAA es dedica a brindar allotjament gratuït i suport a totes aquelles famílies que, a causa d’una malaltia greu i amb la fi rebre hospitalització o tractament mèdic, es veuen obligades a deixar enrere la seva llar a les Illes Balears per a desplaçar-se a una altra comunitat autònoma.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, ADAA duu a terme una labor fonamental per a moltes famílies que no tenen recursos econòmics per a poder acompanyar als seus familiars en els seus tractaments en altres localitats, la qual cosa suposa una gran ajuda en moments complicats, i és d’agraïr”.

Per a Cristina Pomar, regidora de Serveis Socials de Llucmajor ADAA compta amb una dilatada experiència en aquesta mena d’ajudes, la qual cosa és una garantia per a les famílies que sol·liciten els mateixos. En moltes ocasions el benestar de l’acompanyant del malalt tranquil·litza al pacient. Que un pacient se senti acompanyat per un familiar en un tractament lluny de casa és un pas més cap a la seva recuperació”.

Ho vols compartir?
Anterior
La batlessa de Llucmajor es reuneix amb la Guàrdia Civil per a continuar coordinant els efectius del municipi
Següent
Llucmajor inicia la campanya d’asfaltat de diversos punts del municipi
Menú