Inauguració de l’exposició ‘SHAMBHALART’

Shambalart

Al Claustre de Sant Bonaventura fins dia 19 d’octubre, en el marc de les ‘Fires de Llucmajor 2020’.

L’Ajuntament de Llucmajor ha inaugurat aquest dissabte l’exposició ‘Shambhalart’ en el marc de les ‘Fires de Llucmajor 2020’ que enguany es celebren majoritàriament de forma virtual per mor de la Covid-19.

La tinent de batle de Cultura, Xisca Lascolas, ha explicat que l’exposició té finalitats solidàries ja que està creada per la Fundació Shambhala conjuntament amb La Mesa Rota by Chefs Solidarios, ambdós projectes que ara uneixen forces per crear esdeveniments, formacions, difusió i força per recaptar fons, guanyar visibilitat i sobretot unir-se a fer feina en cadena per arribar junts més enfora.

La Fundació Shambhala fou creada en 2013 a Palma a causa de la gran sensibilització sobre les creixents dificultats que estan sofrint molts dels joves de l’illa, que es troben en el camí equivocat a causa de circumstàncies adverses. 

Els principis de la Fundació Shambhala estan basats en els d’altres iniciatives ja provades en diferents països del món. Aquests projectes han collit un gran èxit canviant les vides de molts dels joves amb els quals han treballat i que han suposat una diferència significativa per a aquestes persones, les seves famílies i les comunitats en les quals intervenen.

Shambhala treballa amb joves desfavorits de Mallorca, tant homes com dones de 18 a 25 anys que es troben en major risc d’exclusió, que no compten amb el suport d’una estructura tradicional familiar o, simplement sense els mitjans financers necessaris per a complir els seus objectius educatius, treure’s el graduat escolar, o per a estudiar una carrera o una formació superior.

L’objectiu és ajudar i fer costat als joves, perquè puguin aconseguir el seu potencial educatiu, físic, intel·lectual i social a través de la participació en 4 programes integrats: educació, fitness i arts marcials, oriorientación i serveis a la comunitat.

La finalitat de les actuacions d’aquesta organització és inspirar i fer costat als joves i, que així, puguin aprendre a respectar-se a si mateixos i el seu entorn, i convertir-se en adults madurs i responsables.

La Mesa Rota by Chefs Solidarios és una associació sense ànim de lucre que agrupa professionals de l’hostaleria entorn d’una mateixa taula. Junts, amb la solidaritat com a bandera, cerquen ajudar a millorar la qualitat de vida dels associats i de la societat que ens envolta, aportant molts granets d’arena en tots els àmbits del sector.

Són treballadors de cuina i sala, tant d’hotels, restaurants, bars i cafeteries. Alguns amb molt de bagatge i èxits en les seves carreres professionals, però tots amb la mateixa visió: acostar l’espatlla per a donar la possibilitat de créixer a uns altres, no sols als associats, sinó a tot el que el necessiti i vulgui fer d’aquesta professió la seva forma de vida.

Ho vols compartir?
Anterior
L’equip de govern de Llucmajor incorpora dos nous regidors per millorar la gestió de les àrees municipals
Següent
Convocatòria proves de català gener 2021
Menú