FOC, FUM, ESPIRES, DIMONIS

CORREFOCS 2020

Dissabte 18 de gener de 2020 tendran lloc tres espectacles de foc, pirotècnia i dimonis a tres punts diferents del terme municipal.

A les 18.30 h, a Badia Gran, tendrà lloc el primer.  Els Dimonis de Capocorb i els Dimonis de l’Inframón, al so de la batucada Trasó, sortiran des del carrer Isaac Peral, pel carrer Méndez Núñez, fins arribar a la plaça Joan de Borbó, on hi haurà l’espectacle final. 

A les 21.30 h començarà el trui a Llucmajor. Els Dimonis de Capocorb donaran el sus des de la balconada de l’Ajuntament. A plaça tendrà lloc el correfoc infantil i després començarà el recorregut pel carrer de sa Font, Nou, Sant Joan, Sant Vicenç de Paül, Constitució i per acabar a la plaça d’Espanya on s’armarà grossa. La batucada Nòmades del Renou posarà so a l’espectacle. 

A les 22.00 h, a s’Arenal, diferents colles de dimonis (Dimonis de l’inframon, Dimonis de Mancor de la Vall, Bruixes iguardians del drac de Sant Jordi) sortiran de diferents punts (carrers Berga, Cabrera i Joan i Lluís Martí) al ritme de la batucada Trasó i enfilaran cap a la plaça Major, on tendrà lloc l’espectacle. 

Consultau les mesures de seguretat.

Documentació adjunta
NORMES DE SEGURETAT. (Publicació dia 14-01-2020)
NORMAS DE SUGURIDAD. (Publicació dia 14-01-2020)

Ho vols compartir?
Anterior
Proves selectives per cobrir com a funcionaris de carrera tres (3) places de policia local de l’Ajuntament de Llucmajor, mitjançant el procediment extraordinari
Següent
Llucmajor inaugura 3 noves Àrees d’Aportació de Residus que se sumen al Parc Verd de Son Gall
Menú