Finalitza el concurs de selfies de la campanya ‘Petit Gegant Comerç i Jo’ de Llucmajor

Concurs de selfies de la campanya ‘Petit Gegant Comerç i Jo’ de Llucmajor

Alicia Alba Miñano és la guanyadora del certamen amb la fotografia de la Llibreria Roca.
Un total de 28 comerços de Llucmajor i s’Arenal s’han sumat a aquesta iniciativa.

L’Ajuntament de Llucmajor, a través de la regidoria de Comerç, ha donat per conclòs el concurs de selfies de la campanya ‘Petit Gegant Comerç’ iniciat el passat mes de juliol i emmarcat dins les festes de Santa Càndida. D’entre tots els concursants, finalment ha estat Alicia Alba Miñano la guanyadora del certamen amb una fotografia amb la Llibreria Roca de fons.

Un total de 28 comerços de Llucmajor i s’Arenal s’han sumat a aquesta iniciativa conjunta de les regidories de Comerç, Cultura, Festes i Joventut, amb la finalitat de dinamitzar unes festes marcades per la pandèmia i les normes de prevenció i també, “marcades per la nostàlgia de no poder oferir als ciutadans el programa d’actes d’anys anteriors, ja que es tracta d’unes festes patronals que són cultura viva en el municipi”, ha comentat la primera tinent de batle de Comerç, Mercats i Fires, Noemí Getino.

El concurs fotogràfic neix amb la finalitat de posar atenció en un dels sectors més castigats per la crisi de la Covid-19. “Es va plantejar com un joc en el qual el participant havia de trobar la ferratina amb el logo del concurs als comerços locals adherits i després compartir-ho a les xarxes socials”, diu Getino.

El regidor de Festes, Ginés Sáez, ha explicat que “a les festes d’enguany volíem aglutinar uns elements tan tradicionals de les nostres festes, com són els Gegants de Llucmajor, i el petit comerç amb la participació dels ciutadans de totes les edats”.

“Enguany han estat unes festes de mínims, ja que s’han anul·lat les activitats que impliquen la concentració de gent com concerts o vetllades, encara que s’ha intentat oferir un ventall d’actes on es podien mantenir les distàncies i les mesures de seguretat, i consideram que aquest concurs ha fet possible que el petit comerç llucmajorer hagi pogut fer calaix durant les festes”.

La guanyadora rebrà un val de 100 € del comerç que vulgui i d’entre els establiments participants.

Ho vols compartir?
Anterior
Subvencions a les inscripcions dels nins i nines entre 3 i 16 anys a les activitats d’estiu esportives i de lleure a Mallorca
Següent
INFORMACIÓ PÚBLICA DE L’ESTUDI DE VIABILITAT, LA PROPOSTA D’ESTRUCTURA DE COSTS I ELS AVANTPROJECTES D’OBRA DE LA CONCESSIÓ DEL SERVEI D’ABASTIMENT D’AIGUA POTABLE, SANEJAMENT I DRENATGE EN EL TM DE LLUCMAJOR
Menú