ELS SERVEIS EDUCATIUS MUNICIPALS DE LLUCMAJOR POSA EN MARXA ELS ESPAIS FAMILIARS

ESPAIS FAMILIARS

Projecte organitzat per l’Ajuntament de Llucmajor amb la col·laboració de l’institut de Primera Infància de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitat, equip d’atenció primerenca, centres de salut Migjorn de Llucmajor i Es Trencadors.

ESPAI NADÓ

Si acabau de tenir un infant i té menys de 8 mesos, podeu gaudir de l’espai nadó; un espai que té per objectiu acompanyar i donar suport a les famílies del nostre municipi amb nadons. Són trobades setmanals on es pretén compartir amb altres famílies experiències sobre la criança, dubtes i pors sobre el procés que suposa convertir-se en mare o pare. Sempre amb l’acompanyament de professionals especialitzats. Les 5 primeres setmanes gaudirem de la pediatra i infermera del centre del PAC de Llucmajor. També convidarem especialistes de l’àmbit de criança i primera infància.

ESPAI DE JOC

Espai dirigit a infants d’1 a 3 anys, no escolaritzats. Durem a terme trobades de joc on cada pare o mare gaudirà setmanalment de compartir un temps amb el seu infant, observant el seu comportament davant altres iguals, amb els materials, com també amb els altres adults. Compartirem moments de jocs però també de criança, dubtes, procés evolutiu, acompanyats sempre de professionals de la petita infància.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor premiarà a les persones que reciclin amb una reducció de la taxa per la recollida de residus al 2021
Següent
L’Ajuntament visita les escoles del municipi per conèixer de primera mà el desenvolupament d’un curs marcat per la Covid-19
Menú