El “diàleg i el consens” aconsegueixen aprovar la proposta d’indisponibilitat financera del pressupost 2020

Ajuntament_Llucmajor

El batle agraeix l’exercici de responsabilitat del grup mixt i del Pi, pel bé del municipi.

 L’Ajuntament de Llucmajor ha aprovat avui una proposta d’indisponibilitat de crèdit del pressupost 2020, per l’incompliment de la regla de despesa a la liquidació de l’exercici 2019, amb el suport dels vots a favor del grup mixt i del regidor del Pi. Aquesta mesura implica augmentar el romanent de tresoreria actual en 2.900.000 € fins a arribar als 17 milions de € aproximadament.

El batle, Éric Jareño ha manifestat la seva satisfacció per aquesta aprovació “l’equip de govern agraeix l’exercici de responsabilitat i suport al consens, pel bé del municipi del regidor del grup mixt, del regidor no adscrit i del regidor del Pi, ja que la política del diàleg i el consens ha superat a aquells que prioritzen el partidisme i l’exclusió, i que anteposen l’interès particular i individual al del bé general de tot un municipi”.

“Aquesta línia en positiu és la línia a seguir, pensant sempre en el futur d’un poble i en el benestar dels seus ciutadans, sobretot a uns moments com els que ens ha tocat viure”, diu el batle.

“Recordem que el PSIB quan estava a l’equip de Govern des de l’àrea d’Economia als primers sis mesos de l’any 2019, va ser el gran impulsor del qual ara rebutja i hem hagut d’aprovar”. 

‘Donde dije, digo Diego’

“Crida l’atenció la postura de Llibertat Llucmajor que van impulsar aquestes mesures quan estava al capdavant de la regidoria d’Economia i ara es renta les mans votant en contra”. “No entenem aquesta hipocresia que anteposa l’interès individual, particular i polític al col·lectiu. L’actuació d’aquest partit és un clar exemple d’allò que diuen: ‘dónde dije, digo Diego’. No es pot enganar i mentir als ciutadans, fent creure unes coses i canviant de parer segons l’interès i posició a l’ajuntament”.

“L’ajuntament necessita, i més a uns moments tan delicats com aquests, de l’esforç, responsabilitat i sentit comú de tots els partits per gestionar en positiu i pel bé de tots, el municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Cursos de català per al període octubre 2020 – gener 2021, organitzats per l’IEB, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llucmajor
Següent
L’Ajuntament reorganitza els espais escolars per adaptar el curs a les noves mesures de seguretat
Menú