Cinc centres educatius de Llucmajor participen de la campanya mediambiental “Peque Recicladores”

Peque Recicladores

CEIP Son Verí, CEIP S’Algar, Colegio Cooperativa Son Verí Nou, CEIP Urbanitzacions de Llucmajor i CEIP Badies seran els representants de Llucmajor al concurs mediambiental “Peque Reicladores”.

Aquesta campanya està organitzada pel Consell de Mallorca i Ecovidrio per a sensibilitzar i informar els alumnes sobre el reciclatge de vidre.

El Batle, Eric Jareño, la tinent batle de Comerç, Noemí Getino i la regidora d’Educació, Xisca Lascolas, han encoratjat als alumnes de primària a participar. “Des de l’Ajuntament estam molt satisfets de la resposta de totes les escoles, però el més important és poder prendre consciència de la importància del reciclatge del vidre, un material que es recicla al 100% sense perdre les propietats originals”, ha declarat Jareño.

Els cinc centres de Llucmajor competiran amb altres 47 de tota Mallorca per veure qui aconsegueix reciclar més vidre. Per això, s’ha col·locat un contenidor decorat i personalitzat amb la temàtica de la campanya en els voltants de cadascun dels col·legis participants, perquè l’alumnat, professorat i familiars dipositin els envasos de vidre.

A més, i en el marc de la mateixa campanya, es llança “Els nins Voluntaris” on les dotze millors iniciatives que fomentin el reciclatge dels residus d’envasos de vidre i promoguin la participació de la comunitat escolar, rebran sengles premis consistents en un xec de 100 € per a material escolar.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor presenta les bases del vals de compra als comerços, bars i restaurants del municipi
Següent
ANUNCI APROVACIÓ PRESSUPOST
Menú