Atenció Social posa en marxa un ambiciós projecte de prevenció amb la mar com a protagonista

Atenció Social posa en marxa un ambiciós projecte de prevenció  amb la mar com a protagonista

Llucmajor és pioner amb un programa que ja ha estat reclamat des d’Anglaterra.

Per a finalitzar el projecte, els joves participaran activament en el procés d’edició d’un vídeo. Ells seran els encarregats de crear el guió que donarà sentit a la història. També tendran cura d’elegir el format del vídeo i de seleccionar les tomes i la música.

Tot això, per poder presentar el vídeo i fer una projecció convidant a les famílies i a tots els interessats en assistir. Dins aquesta jornada, es farà una petita introducció on representants de tots els implicats dins el projecte (Joves, pescadors, mariners, biòleg, educadors,…) puguin explicar la seva experiència i amb torn obert de paraula.

La regidora d’Atenció Social de l’Ajuntament de Llucmajor, Maria Antònia Gil, apunta que “considerem que el mar és un bon mitjà perquè la joventut desenvolupi les seves capacitats, ja que a través de diferents activitats relacionades amb ell, podran interactuar, explorar i reflexionar sobre el seu entorn. En tractar-se d’un projecte a llarg termini, ens permetrà obtenir tant una sèrie de coneixements com una experiència en tot el relatiu al mar. De la mateixa manera, també donarà l’oportunitat de consolidar un grup i que es creï un ambient de confiança, que ens permeti treballar d’una manera més profitosa”.

Gil es mostra especialment satisfeta amb aquest projecte: “Ja el mos han demanat d’altres ajuntaments de Mallorca i fins i tot d’Anglaterra”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor compra 24 desfibril·ladors que ubicarà a centres de gran afluència de gent
Següent
Exposició de Michael Kenna al Claustre de Sant Bonaventura de la mà de la Fundació Toni Catany
Menú