Arrenca la II Fira de l’Esport de Llucmajor amb la participació d’unes 50 entitats esportives

Fira de l'Esport

La fira temàtica dedicada a l’esport es celebrarà el pròxim 20 d’octubre emmarcada dins el programa de ‘Fires de Llucmajor 2019’.

A prop de 50 associacions, clubs i entitats esportives del municipi i l’Àrea d’Esports del Consell de Mallorca, participaran a la mostra per mostrar les diferents disciplines i fomentar els valors de l’esport.

Per segon any consecutiu el programa de les ‘Fires de Llucmajor’ inclou una fira temàtica dedicada a l’esport amb la finalitat de donar a conèixer les diferents associacions, clubs i entitats esportives del municipi així com les diferents disciplines esportives que desenvolupen.

La fira, que es celebrarà el pròxim diumenge 20 d’octubre al Passeig de Jaume III, ve acompanyada d’un programa d’activitats i exhibicions que, segons el batle de Llucmajor, Éric Jareño, “pretén fomentar la pràctica esportiva entre ciutadans i visitants, i transmetre els valors que l’esport representen, a més de donar a conèixer les instal·lacions esportives públiques i privades existents al municipi”.

La mostra obrirà les seves portes a les 10 del matí i tancarà a les 20 hores. Tota una jornada dedicada a l’esport en que es succeiran activitats dirigides i permanents com; bàsquet, futbol, tennis, atletisme, gimnàstica artística, tir de fona, golf, escacs, futbol taula, així com; entrenament personal, relaxació, zumba, ioga, street dance, mindfulness, spinning, taekwondo o hipopressius, entre d’altres. Hi haurà també tot un seguit d’exhibicions; arts marcials, gimnàstica, ball esportiu, aeromodelisme, y tallers com el de construcció d’avions teledirigits o robòtica.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Simó Adrover, ha assegurat la diversió en aquesta jornada lúdica i esportiva ja que “hi haurà activitats per a tota la família, grans i petits”, com la competició de robòtica, un rocòdrom, futbolí humà, pista americana infantil, parc d’educació viària per a infants, a més d’exposició i venda de material esportiu.

“Volem que la fira sigui un referent per aquells als qui els hi agrada l’esport en totes les seves vessants i impulsar als que no practiquen a decantar-se per un o altre esport, en una mostra que aglutinarà a quasi totes les disciplines. Tindran molt on triar”, ha dit el regidor qui també ha volgut “agrair a l’Àrea d’Esports del Consell de Mallorca la participació i implicació en aquesta fira esportiva”.

Ho vols compartir?
Anterior
Proves selectives per a la creació, mitjançant concurs-oposició, d’una borsa extraordinària de personal laboral de jardiner/a per a posteriors contractacions com a personal laboral temporal
Següent
II Fira de l’Esport de Llucmajor
Menú