Agenda cultural febrer 2016. Carnaval

Agenda cultural febrer 2016. Carnaval

Us podeu descarregar el programa en PDF

AGENDA CULTURAL 2016
FEBRER / Carnaval

Llucmajor

Dijous, 4 de febrer. Dijous Llarder

18.00 h. Placeta del Sabater
Rueta. Concentració de disfressats, cercavila i festa amb la Batucada GRUP DE JOVES BONAVENTURA pel carrer del Bisbe Taixequet fins a la plaça d’Espanya.

Dissabte, 6 de febrer

16.30 h. Passeig de Jaume III
XXXIV Rua. Concentració de carrosses, comparses i disfressats. Sortida a les 17.00 h. Itinerari: carrer del Bisbe Taixequet, plaça d’Espanya —per davant l’Ajuntament— carrers Font, Jaume I, Convent, Orient, Jaume II, Major, Vall i plaça d’Espanya. Entrega de premis. Inscripcions al Claustre de Sant Bonaventura fins al 3 de febrer. Bases i premis en metàl•lic a www.llucmajor.org.

Dimarts, 9 de febrer

20.30 h. Carrer del Bisbe Taixequet núm. 5
Enterrament del Carnaval. Desfilada d’endolats fins a l’aparcament de davant Sa Nostra. Ho organitza: Obra Cultural Balear.

Altres actes

Divendres, 5 de febrer

18.00 h. Biblioteca municipal Ca ses Gotleves
Taller de màscares de Carnaval. S’hi pot anar disfressat. S’ha de dur material per pintar, retallar i aferrar. La biblioteca proporcionarà les cartolines i les plantilles.

20.00 h. Claustre de Sant Bonaventura
Inauguració de l’exposició “Asimetria”. Antoni Miquel Morro, escultura (fins al 24 de març) i Dorothee Shäfer, pintura (fins al 28 de març). De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h; divendres i dissabtes, de 17.00 a 20.00 h.

21.00 h. Auditori del Claustre de Sant Bonaventura
Concert de PERCUTRÒ i del grup de joves 9DETRÒ.

Diumenge, 7 de febrer

08.30 h. Passeig de Jaume III
Excursió a l’Ofre, amb CAMINA CAMINARÀS. A les 08.45 h sortida del Molinar. Més informació: Jaume Oliver (tel. 678 422 319).

Dilluns, 8 de febrer

Del 8 al 19 de febrer. Biblioteca municipal Ca ses Gotleves
Nou termini d’inscripcions per a l’activitat “Lectura fàcil”, per a alumnes de primària, secundària i adults castellanoparlants. Informació: Biblioteca Municipal Ca ses Gotleves (tel. 971 66 10 18).

Dijous, 18 de febrer

20.00 h. Claustre de Sant Bonaventura
Infotaller per a joves entre 16 i 30 anys. “Tens ganes de partir a fora un temps?”. Servei de Voluntariat Europeu. Ho organitza: Centre d’Informació Jove.

Dilluns, 22 de febrer

20.30 h. Biblioteca municipal Ca ses Gotleves
Club de lectura. After Dark, de Haruki Murakami.

S’Arenal

Dijous, 4 de febrer, Dijous Llarder

17.30 h. Biblioteca municipal
Taller de màscares de Carnaval per a nins de 6 a 12 anys. S’ha de dur material per pintar, retallar i aferrar. La biblioteca proporcionarà les cartolines i les plantilles.

Dissabte, 6 de febrer

14.30 h. Carrer de Miquel Costa i Llobera (Son Verí)
Concentració dels participants a la Rua de la Platja de Palma. Sortida a les 15.00 h. Itinerari: avinguda de Miramar, avinguda Nacional i plaça de les Meravelles. Hi participa la BANDA DE MÚSICA DE S’ARENAL. Inscripcions a l’Oficina Municipal (c/ M. Antònia Salvà, 50) fins al 3 de febrer. Bases i premis en metàl•lic a www.llucmajor.org.

Diumenge, 7 de febrer

11.00 h. Avinguda de Miramar (davant l’Hotel San Diego)
Concentració dels participants a la Rueta. Sortida a les 11.30 h. Itinerari: avinguda de Miramar, carrer de M. Antònia Salvà i plaça Major. Batucada del GRUP DE JOVES BONAVENTURA i animació infantil amb CHIPI CHOP. Hi col•laboren: AMPA dels col•legis Sant Vicenç de Paül, S’Algar i Son Verí; Amics dels Reis d’Orient; Hermandad Rociera de s’Arenal; Associació Amics de s’Arenal, i Associació de Veïns de s’Algar.

Altres actes

Dijous, 25 de febrer

20.00 h. Oficina Municipal
Infotaller per a joves entre 16 i 30 anys.“Tens ganes de partir a fora un temps?”. Servei de Voluntariat Europeu. Ho organitza: Centre d’Informació Jove.

Badies

Dissabte, 6 de febrer

10.30 h. Plaça de Pegàs
Rueta. Concentració de disfressats. Cercavila pels carrers Creu del Sud, Saturn, Isaac Peral, Churruca, Joan d’Àustria, Almirall Moreno, Almirall Vierna, Churruca i arribada a la plaça de l’Almirall Joan de Borbó. Animació infantil. Hi col•laboren: les Associacions de Veïnats de Badia Blava, Badia Gran i sa Torre, i les AMIPA Corb Marí i CEIP Urbanitzacions.

Documentació adjunta
301393. (Publicació dia 26-01-2016)

Ho vols compartir?
Anterior
Rua de Llucmajor 2016
Següent
Resultat concurs-oposicio Plaça Arquitecte
Menú