Llucmajor llança una iniciativa per a la millora del benestar emocional de les dones

L’Equip Psicosocial i Socioeducatiu de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Llucmajor ha posat en marxa el “Grup d’Autocura per a Dones” amb l’objectiu de millorar el benestar emocional de les participants, així com fer-les autores de la cura de la seva salut.

Aquest grup ha permès incidir en la qualitat de vida de les ciutadanes del municipi ateses les necessitats de la població.

Aquest projecte s’ha desenvolupat en el marc de la Unitat de Treball Social de S’Arenal. És un grup obert a totes les dones. S’ha impartit una vegada a la setmana durant 9 sessions a la Sala Multifuncional de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Llucmajor en s’Arenal.

A causa de l’èxit i els bons resultats del projecte, s’ha considerat pertinent mantenir de manera periòdica aquest servei durant tot l’any i estendre’l a la resta de nuclis poblacionals del municipi.

Per a María Cristina Pomar, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Llucmajor, “des de l’Ajuntament de Llucmajor volem agrair sincerament a les participants el seu compromís i participació activa en el grup, que sens dubte, redundarà en una millora tan necessària últimament com l’emocional. També volem fer extensiu l’agraïment als psicòlegs que s’han encarregat de desenvolupar aquest programa”.

Per a l’batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, “aquest és un primer pas per a construir un camí cap a un benestar emocional més sòlid i una comunitat més saludable a Llucmajor”.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor de subministrament de 4 porteries mòbils de futbol 7 per als camps de futbol de Llucmajor
Següent
Contracte menor de subministrament de vestuari per a la Policia Local de Llucmajor
Menú