Xerrada de sensibilització ambiental

Dilluns 12 de juny l´equip de Platges de l´Ajuntament de Llucmajor ha estat a l´IES S’Arenal amb na Conchita Borrás de Get21 impartint una xerrada de sensibilització ambiental als alumnes de la Comisió de mediambient dels cursos d’ESO.

El municipi de Llucmajor té implantat a les platges i les zones de bany catalogades un sistema de gestió ambiental certificat segons la normativa internacional ISO 14001:2015.

Aquestes xerrades s’emmarquen dins un projecte de mantenimient i millora del sistema i constitueixen un pilar bàsic per a la conscienciació no només dels joves sino de tota la població del municipi. Moltes gràcies a l’institut i als alumnes per la seva acollida!

Si heu visitat recentment una de les nostres platges o zones de bany catalogades, vos demanam 2 minuts per contestar l´enquesta de satisfacció i així conèixer en detall la vostra experiència i recollir les millores.  RELLENAR FORMULARIO

També tenim a la vostra disposició la Linea Verda de l´Ajuntament, a través de l’apartat de “incidències on line” o  al telèfon 871 600 007 per què pogueu fer els vostres suggeriments de millora.

Ho vols compartir?
Anterior
Contracte menor per dur a terme actuacions musicals, artístiques i culturals en el marc de les festes 2023 de Maioris i Cala Pi
Següent
CONVOCATÒRIA SESSIÓ CONSTITUTIVA DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL
Menú