Visita del Batle a les instal·lacions de Bosc Major

Bosc Major III

“Bosc Major III” és un programa mixt de formació i ocupació per a joves menors de 30 anys que forma part de la convocatòria SOIB Jove Formació i Ocupació, gestionat per l’Ajuntament de Llucmajor i finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE).

El passat 29 d’agost l’alumnat treballador del programa SOIB JOVE FORMACIÓ I OCUPACIÓ “Bosc Major III” – gestionat per l’Ajuntament de Llucmajor i finançat pel SOIB amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) – va rebre la visita del nou batle de Llucmajor, el Sr. Éric Jareño, acompanyat per la Regidora d’Educació, Ocupació i Cultura, la Sra. Xisca Lascolas.

A la visita varem poder mostrar les instal·lacions on es realitza el treball efectiu i es varen exposar les diferents tasques realitzades fins al moment i les previstes dins del projecte, com ara les realitzades a la finca de Cas Rossos, al passeig de Son Verí Nou, a les urbanitzacions de Sa Torre i Puig de Ros, on s’han condicionat i millorat els camins públics, amb feines de desbrossament, poda i aixecaments de capsades entre d’altres.

Aquesta és la tercera edició del programa per on han passat 30 joves que han combinat la seva formació en l’àmbit forestal amb una primera experiència professional, en molts de casos, contractats per l’ajuntament. A més a més, han pogut rebre formació en anglès, en inserció laboral i tècniques de recerca d’ocupació, en igualtat d’oportunitats, etc. Els resultats mostren que el 85% es reincorporen al món laboral i, en la resta de casos, als cicles formatius, educació per adults i idiomes per assolir així la màxima garantia d’èxit en la seva inserció al mercat de treball.

Ho vols compartir?
Anterior
Proves selectives per a la creació, mitjançant concurs, d’una borsa de treball en la categoria d’educador/a
Següent
Signat l’acta de replanteig per la primera fase de les obres per dotar a la Residència d’una entrada de serveis
Menú