Visita als jardins i cases d’Alfàbia. Llucmarutes

Visita als jardins i cases d'Alfàbia. Llucmarutes

El passat dissabte, dia 26 d’octubre, cinquanta nou persones gaudiren d’una visita cultural als jardins i les cases d’Alfàbia

Aquesta ruta, organitzada pel projecte Cultura en Xarxa del Consell de Mallorca i en col.laboració amb l’Ajuntament de Llucmajor, va anar a càrrec de l’escriptor, historiador i investigador Tomàs Vibot, que amb seves habilitats comunicatives va deixar bocabadats a tots els assistents, que valoraren molt positivament aquesta visita.

Les cases, i especialment els jardins de la possessió bunyolina d’Alfàbia han meravellat viatgers, artistes i intel.lectuals especialment des de principis del segle XIX. No endebades, després de la profunda reforma que hi féu Gabriel de Berga i Safortesa, propietari de la possessió al segle XVIII, aquesta antiga alqueria assolí una de les més altes cotes de representativitat de tot l’illa. En aquesta visita es va poder conèixer de ben prop l’arquitectura, el mobiliari, els propietaris, les anècdotes i especialment un dels conjunts jardinístics més emblemàtics de Mallorca.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor amb el mallorquinisme: 2 de novembre, RCD Mallorca-Lugo
Següent
Ruta de betlems a Llucmajor
Menú