Una Comissió Tècnica i més implicacio ciutadana en l’elaboració dels pressuposts participatius de 2017

Una Comissió Tècnica i més implicacio ciutadana en l'elaboració dels pressuposts participatius de 2017

Es destinen 150.000 euros a parts iguals entre Llucmajor, s’Arenal i Badies

L’Ajuntament de Llucmajor ha creat una comissió tècnica per tal de garantir i donar força al procés d’elaboració del pressupost participatiu del 2017. Aquesta iniciativa, unida a la recerca de més implicació social, sobretot dels joves del municipi, de cara a potenciar la participació, són algunes de les novetats que es preveuen en l’esmentat procés participatiu.

El passat dimecres ja es va reunir aquesta comissió tècnica, una cita a la qual assistí el batle, Bernadí Vives (EL PI); el regidor de Participació Ciutadana, Tomeu Tugores (PSOE) i altres regidors de l’equip de govern format per PSOE-MÉS-EL PI. Per la part tècnica, hi ha representants de diferents departaments municipals com ara participació ciutadana, urbanisme, joventut i contractació.

Entre altres aspectes que encara s’han de concretar en el reglament definitiu que està en fase d’elaboració, s’acordà que es destinaran 150.000 euros en inversions en projectes i actuacions elegits per la ciutadania. Aquests, es repartiran de forma equitativa, és a dir, 50.000 euros a cada nucli urbà: Llucmajor, s’Arenal i Badies.

El procés consistirà en la recollida de propostes, pas pel comitè tècnic que estudiarà la viabilitat de cada una i, un cop es tenguin les definitives, es posaran a votació. Les més votades seran incloses en els pressuposts per a la seva execució en el decurs de l’any 2017. Això implica que podran executar-se de setembre a desembre del 2017. Pròximament i un cop arreglat el reglament del procés de pressupostos participatius començarà una campanya informativa que tendrà el propòsit de difondre el procés i les característiques que el conformen: qui pot participar, en què, com i on participar.

Ho vols compartir?
Anterior
Més de 400 jugadors amb 20 grans mestres participen en el Festival Internacional d’Escacs
Següent
Convocatòria i ordre del dia de ple extraordinari
Menú