Tot a punt per celebrar dissabte la 42a edició del Carnaval de s’Arenal

Tot a punt per celebrar dissabte la 42a edició del Carnaval de s’Arenal

Se celebra el proper dissabte a partir de les 15.00 hores

Els ajuntaments de Llucmajor i Palma organitzen conjuntament per tercer any consecutiu el Carnaval de s’Arenal. El batle de Palma, Antoni Noguera, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, l’assessor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Miquel Àngel Contreras, els regidors d’Atenció Ciutadana de s’Arenal de Llucmajor, Miquel Àngel Serra i el regidor de Cultura i Fires i Festes de l’Ajuntament de Llucmajor, Lluís Segura, juntament la gerent de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma, Patricina Lliteras, la presidenta de l’Associació de Veïns Districte Platja de Palma, Carmen Nogueira i el president de l’ AVV Sant Antoni de la Platja de Can Pastilla, Poncio Bover han presentat avui la Rua de s’Arenal que tindrà lloc dissabte 10 de febrer a les 15:00 hores.

Aquesta Rua, que celebra enguany la 42a edició, s’ha impulsat i consolidat durant les darreres edicions com un esdeveniment que cada any congrega a més públic i que compta amb una major participació pel que fa a carrosses i comparses.

“La població de s’Arenal s’ha de tractar com un tot i aquesta col·laboració ha anat creixent i s’ha fet forta. La Rua de s’Arenal és una de les fites que ens trobam durant l’any; és una convocatòria molt grossa i molt participativa que es fa dissabte i l’Ajuntament de Palma ha contractat la dinamització del grup Trenca-closques com animació infantil i hi haurà també un DJ”, ha explicat la regidora Eva Frade.
En aquest sentit, Miquel Serra de l’Ajuntament de Llucmajor, valora positivament la participació. “Vull agraïr la col·laboració d’associacions de veïnats i d’hotelers per seguir apostant per aquesta festa que cada any mobilitza a milers de persones entre participants i públic”, ha dit.
La col·laboració institucional entre els Ajuntaments de Palma i de Llucmajor s’ha enfortit en els darrers anys, així com la major implicació de les associacions veïnals en aquest esdeveniment.
Enguany, les bases per a participar a la Rua permeten inscriure’s en tres modalitats:
-Carrossa: vehicle gran decorat amb personatges guarnits, que s’utilitza a les desfilades de certs dies de festa
-Comparsa: grup de persones que van disfressades i que figuren en una desfilada. En cas de que vagin acompanyades de vehicles petits es consideraran part de la comparsa.
-Definició individual: grup de menys de 10 persones.
La Rua de s’Arenal començarà a les 15:00 hores al carrer Miquel Costa i Llobera i des d’allà recorrerà l’avinguda de Miramar, avinguda Nacional i plaça de les Meravelles on tindrà lloc un fi de festa amb una actuació infantil a càrrec de Trencaclosques, amenització musical amb punxa-discs i l’entrega de premis.
Premis
El jurat estarà format per Mercè Borràs, regidora de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma; Gregori Estarellas, regidor de Convivència Ciutadana i Policia de Llucmajor; Patricia Lliteras, gerent de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma; Carmen Nogueira, presidenta de l’AVV Districte Platja de Palma i Antonio Ojeda, representant de l’associació Amics de s’Arenal i atorgarà els següents premis.
– Carrosses:
1 Premi-500 euros
2 Premi-400 euros
3 Premi-300 euros

-Comparses:
1 Premi-300 euros
2 Premi-200 euros
3 Premi-100 euros

– Individual:
1- Estades de cap de setmana per a dues persones a hotels
2-Entrades a establiments d’oci

INSCRIPCIONS

Cal recordar que les inscripcions a la Rua de s’Arenal es poden anar formalitzant durant tota aquesta setmana a les oficines municipals de s’Arenal de Llucmajor (c/ M. Antònia Salvà, 50) i a l’oficina de districte de l’Ajuntament de Palma (av. d’Amèrica, 11) fins dia 9 de febrer, de 8.30 a 14.00 hores.

Ho vols compartir?
Anterior
Obertura de termini per a la presentació de propostes que cobreixin la necessitat de l’Ajuntament de Llucmajor
Següent
Nova aplicació mòbil per a apropar els serveis municipals a la ciutadania
Menú