S’Arenal estrena mercat artesanal d’estiu per atreure turisme de més qualitat

S'Arenal estrena mercat artesanal d'estiu per atreure turisme de més qualitat

Se celebrarà cada dimarts de 19’00 a 23’00 hores a l’Avinguda Miramar

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor ha impulsat un reclamat mercat artesanal d’estiu a s’Arenal “en una iniciativa més que impulsam per tal d’atreure un turisme de més qualitat”, explica la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Llucmajor, Lucia Escribano.

El mercat es va estrenar ahir de moment amb 15 paradetes i estarà ubicat a l’Avinguda Miramar, al costat del Club Nàutic de s’Arenal, cada dimarts entre les 19’00 i les 23’00 hores i fins al dimarts 12 de setembre.

Escribano afegeix que “la posada en marxa d’aquest mercadet artesanal en horari nocturn és una petició de fa un temps per part dels hotelers de la zona de s’Arenal i el posam en marxa perquè els seus clients però també els residents puguin gaudir d’aquesta oferta a la primera línia i devora la platja”.

La regidora afegeix que “l’objectiu és revitalitzar la zona i atreure aquell turisme de passeig i que consumeix tranquil·lament als bares i restaurants i que estan interessants per altres coses que no sigui només l’oci nocturn. Amb iniciatives com aquesta i altres com per exemple el Festival Internacional d’Escacs que celebram aquesta setmana, pensam que de mica en mica aconseguirem l’objectiu”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llistes provisionals d’admesos de les sol.licituds de les escoletes
Següent
Lluís Segura Seguí substituirà Adelina Gutiérrez Bonet com a regidor de Més per Llucmajor
Menú