Reunió del Comitè del sistema de gestió ambiental de les platges de Llucmajor

Reunió del Comitè del sistema de gestió ambiental de les platges de Llucmajor

Aquesta setmana s’ha duit a terme la reunió del Comitè del sistema de gestió ambiental de les platges de Llucmajor, format pel Batlle, regidors de les diferents àrees implicades, tècnics departament de medi ambient i coordinador de platges.

Aquestes reunions tenen lloc dues vegades en l’ any seguint els criteris de la certificació ambiental que tenen les platges del municipi segons les normes internacionals ISO 14001.

S’han tractat els indicadors i aspectes ambientals a les platges durant la temporada, s’han elaborat conclusions i s’han elaborat propostes de millora de cara al 2017.

Ha destacat la bona valoració de les condicions de les platges de S’ Arenal i Cala Pi segons les enquestes realitzades als usuaris als mesos de juliol i agost corresponentment, els bons resultats de les analítiques de les aigües de bany i d’arena, i la gestió de la neteja de les platges.

Es treballarà de cara a l’ any que ve per una major conscienciació dels visitants per les bones pràctiques ambientals a les nostres platges.

Ho vols compartir?
Anterior
Concurs borsa vacant docent de mòduls generals àmbit científic tecnològic i prevenció de riscos laborals
Següent
Fires de Llucmajor 2016
Menú