Reunió de presentació del nou servei de recollida porta a porta a Llucmajor

Servei de recollida porta a porta a Llucmajor

Aquest dimarts 24 de setembre a les 19:00 tindrà lloc, al Claustre de Sant Bonaventura, una reunió veïnal per presentar el nou servei de recollida porta a porta de residus fraccionats (reciclatje), orgànic i rebuig, que començarà en els propers mesos a Llucmajor Ciutat.

A aquesta reunió s’explicaran les característiques més important d’aquest nou servei i es resoldran els dubtes de que puguin haver sorgit per aquest nou servei. Tindran lloc més reunions similars a aquesta a distints indrets i distintes dates per assegurar el màxim coneixement d’aquest servei.

Amb aquest nou servei es pretén augmentar el reciclatge a la nostra ciutat i disminuir els contenidors presents a Llucmajor i, per tant, les concentracions de residus a la via urbana.

Aquest nou servei es complementarà amb dues actuacions futures: la creació de tres àrees d’aportació de residus controlades i vigilades a ubicacions clau a les rondes, i un nou contracte de recollida de reciclatge (per s’Arenal i Urbanitzacions) i de netetja viària (a tot el terme).

Ho vols compartir?
Anterior
Propera data renovació DNI
Següent
FIRES DE LLUCMAJOR
Menú