Prop de 160 persones fan el curs de Suport Vital Bàsic i ús de desfibril·ladors

Prop de 160 persones fan el curs de Suport Vital Bàsic i ús de desfibril·ladors

Impulsats per l’Ajuntament de Llucmajor després de la compra de 24 desfibril·ladors

Amb l’adquisició dels desfibril·ladors, Llucmajor obtendrà la certificació de municipi cardioprotegit. Tugores apunta que per a la ubicació d’aquests desfibril·ladors “es tenen en compte les ràtios adequats de proximitat de població perquè en l’hipotètic cas que s’hagin d’utilitzar, siguin el més a prop possible”.

Un cop ubicats tots els desfibril·ladors en el seu lloc, “farem públic un mapa on figurarà la ubicació però no ho podem fer públic fins que cada aparell sigui en el seu lloc perquè podria ser perillós”.

L’Ajuntament de Llucmajor destinat prop de 50.000 euros a la compra dels desfibril·ladors.

Aquests desfibril·ladors poden ser utilitzats per personal no mèdic i per això es durà a terme formació oficial en l’ús d’aquests aparells i en Suport Vital Bàsic (SVB), ja que són les úniques accions que han demostrat que funcionen de forma
En aquest sentit, Tugores informa que en el proper mes de maig es durà a terme “formació oficial per a 250 persones entre la qual hi haurà personal propi com ara policies, personal de la brigada municipal, de les oficines i també a membres d’associacions i clubs esportius del municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Projecten convertir el carrer Gran i General Consell de s’Arenal en un eix cívic
Següent
La Parròquia de Llucmajor obrirà quatre dies a la setmana per a visites turístiques
Menú