Presentació VIII Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor

Llucmajor presenta les seves VIII Jornades d’Estudis Locals

La VIII Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor es celebraran els dies 8 i 9 de novembre en el Claustre de Sant Bonaventura, i tindran com a temàtica el Patrimoni arqueològic del municipi.

Enguany, es torna a comptar amb la participació del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les illes Balears.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor es vol fer una crida a la participació de possibles participants i conviden a la inscripció a aquesta VIII Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor  través del web municipal.

Com cada Edició, l’assistència com a oient serà gratuïta, i només serà necessari inscriure’s si es desitja obtenir el certificat d’assistència.

Per a l’a batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, “les Jornades d’Estudis Locals d’enguany seran una bona oportunitat per a conèixer aspectes del ric patrimoni arqueològic que s’ha localitzat en el nostre municipi. Per a nosaltres les Jornades d’Estudis Locals d’enguany han de posar en valor aquests recursos culturals, en moltes ocasions desconeguts pel gran públic ”.

Per a Katina Rayó, regidora de Cultura “aquesta nova Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor signifiquen poder conèixer una mica més Llucmajor a través del seu patrimoni arqueològic”. També ha volgut destacar la col·laboració de la Universitat de les Illes Balears i de la Fundació Internacional de Fotografia Toni Catany, els quals cedeixen arxiu d’imatges realitzades pel fotògraf llucmajorer relacionat amb el patrimoni arqueològic del municipi.

 

Ja es poder fer les inscipcions a aquest enllaç.

Documentació adjunta
Diptic_JEL_24. (Publicació dia 19-04-2024)
Enllaços

Ho vols compartir?
Anterior
LLISTAT PROVISIONAL DE LES PERSONES ASPIRANTS A LES PROVES D’APTITUD PER A L’OBTENCIÓ DEL PERMÍS MUNICIPAL DE CONDUCTOR DE TAXI
Següent
Ordre del dia Ple 24 d’abril
Menú