Obert el termini per a escollir l’Arenaler de l’Any 2021

Ajuntament Llucmajor

Des d’avui i fins el proper 30 de juny es podrà votar entre als quatre finalistes seleccionats en la 37a edició del Premi

L’Ajuntament de Llucmajor ha obert el termini per a escollir l’Arenaler de l’Any 2021, que s’haurà de triar entre els quatre finalistes seleccionats a l’edició d’enguany, la 37a d’ençà que es començà a atorgar aquest reconeixement a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i contribució a la zona de s’Arenal. 

La segona tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania de S’Arenal, Noemí Getino ha donat a conèixer els finalistes d’enguany, que són Martí Salvà Llull, “Goixo”, Sergio Gálvez, Miquel Clar i Mary Catherine Costello. 

Votacions

A partir d’avui i fins el proper 30 de juny es podrà votar per a escollir l’Arenaler de l’Any entre els seleccionats, i la votació es podrà dur a terme tant de forma presencial, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de s’Arenal com de forma telemàtica a la web de Participació Ciutadana i a la web de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, www.participacio.palma.cat els residents de s’Arenal de Palma.

El guanyador es donarà a conèixer en un acte que tendrà lloc el mes de juliol al parc Joan Ferrer de s’Arenal coincidint amb les festes de la zona. 

Candidatures

Segons la candidatura de Mestre Goixo “el trencador de marès Martí Salvà és una de les persones més grans de s’Arenal, que pràcticament ha vist construir el poble. Va treballar a les pedreres de Son Sunyer i Can Trompada. Gràcies a ell i la seva excel·lent memòria i capacitat d’explicar el món que ha viscut, sabem amb tot detall com vivien els trencadors i els habitants de la contrada els anys 30, 40 i 50, abans del turisme”.

Pel que fa a Sergio Gálvez, cap de protecció civil de Llucmajor “de forma altruista i desinteressada ha donat un dels valors més apreciats de qualsevol ciutadà, el seu temps lliure, per la lluita contra la COVID-19 a S’Arenal durant els moments més incipients de la pandèmia, al mateix temps que desenvolupava les tasques de coordinació dels voluntaris de Protecció Civil. Molts el vàrem poder veure desinfectant carrers, avisant amb la megafonia als veïnats de s’Arenal i animant als més joves, els nostres nins, i a les persones majors en moments de solitud i falta de companyia”.

En el cas de Miquel Clar, el propietari de l’Armeria Clar, a la seva candidatura es posa destaca que “si bé tal vegada la seva figura no ha estat notable dins el darrer any aportant iniciatives per a S’Arenal, pensam que se li hauri de reconèixer de qualque manera els 40 anys que ha tingut oberta la tenda i que han contribuït tant a l’economia del municipi”.

La darrrera candidatura seleccionada enguany és la de l’infermera Mary Catherine Costello O’keafe. En aquest sentit s’explica que “fa 50 anys que viu a s’Arenal i ha exercit d’infermera 30 anys, tant a l’ambulatori de s’Arenal de Palma com a s’Arenal de Llucmajor. Va ser la coordinadora de la Germanor de Donants de Sang de s’Arenal durant 25 anys, va ajudar a la creació de l’APA del Col·legi Dragonera (actualment col·legi CP Son Veri) i també va ser una de les organitzadores dels actes de la comunitat britànica de s’Arenal. Actualment col·labora amb l’Associació de Veïns Amics de s’Arenal”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor participa a B-Travel 2021, el saló turístic de Barcelona
Següent
Llucmajor atén més de 3.000 usuaris de serveis socials en el primer cuatrimestre del 2021
Menú