Nou projecte de Garantia Juvenil: BOSC MAJOR

Nou projecte de Garantia Juvenil: BOSC MAJOR

L’Ajuntament de Llucmajor, junt amb la col·laboració del SOIB i amb la cofinanciació del Fons Social Europeu, ha iniciat avui un nou projecte de Garantia Juvenil: BOSC MAJOR.

Es tracta d’un programa mixt de formació i ocupació en el que hi participen 10 alumnes d’entre 16 i 29 anys desocupats, els quals podran obtenir el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars en conservació i millora de zones forestals, així com formació complementària de recerca de feina i autoocupació, anglès i sensibilització en igualtat d’oportunitats.

Té una durada d’1 any i ha permès contractar també a 1 directora, 1 docent de l’especialitat de forestal, a més de 3 formadors dels mòduls complementaris.

L’objectiu d’aquest projecte és millorar les aptituds i competències professionals dels joves desocupats per a que en el futur tenguin més oportunitats d’inserció laboral a la vegada que es duu a terme un projecte d’interès general o social pel municipi. Mitjançant aquest es mantindrà la finca Cas Rossos, amb la intenció de començar a adequar-la per a convertir-la en un centre de formació, així com el manteniment d’altres finques públiques de Llucmajor i de camins rurals.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda cultural novembre 2016
Següent
Els llucmajorers podran conèixer els racons de Ciutat que més impressionaren l’Arxiduc
Menú