Nou impuls al servei de joventut amb més personal i ampliació d’horaris

Nou impuls al servei de joventut amb més personal i ampliació d'horaris

En els espais joves a Llucmajor, s’Arenal, Badia Gran i Les Palmeres

L’Ajuntament de Llucmajor ha donat un nou impuls al servei de joventut amb la contractació d’un nou dinamitzador i l’ampliació de les hores laborals del dinamitzador i monitor que tenien fins al passat mes de desembre.

D’aquesta manera, el servei està format per la tècnica de Joventut, dos dinamitzadors a 30 hores setmanals cadascun i un monitor a 20 hores setmanals. Així els d’espais joves a Llucmajor, s’Arenal, Badia Gran i Les Palmeres han vist millorat el servei que ofereixen. En aquesta nova etapa, el projecte i aquests espais s’anomenen “dJove”, amb nova imatge i ampliació d’horaris de tots els espais per tal d’atreure a aquest sector de la població.

La regidora de Joventut, Paqui Almagro, ha explicat que l’objectiu d’aquestes contractacions és “poder oferir un millor servei de dinamització juvenil i la millora manera de fer-ho és poder obrir les horabaixes i, d’aquesta manera, s’ofereix un lloc per a desenvolupar activitats diverses que organitza el servei i també es pretén que s’utilitzin com a punt de trobada”.

A més dels espais dJove, l’àrea de joventut compta amb el Centre d’Informació Jove, ubicat també a Llucmajor, a l’edifici Ca ses Gotleves, amb horari de 9.00 a 14.00 hores.

L’àrea de joventut de l’Ajuntament de Llucmajor ofereix cada mes una nova programació d’activitats diverses per a al·lots i al·lotes a partir de 12 anys. A més a més, mensualment s’ofereix una activitat dirigida per a la franja infantil, de 5 a 11 anys.

D’altra banda, una vegada al mes es proposa una sortida a punts de fora del terme municipal o altres a altres municipis, especialment a Palma com són els exemples de les sortides al cinema o a l’Escape Room. En aquests casos, el servei se’n fa càrrec del trasllat i el jovent abona el preu de l’entrada als diferents llocs on s’acudeix.

Pel que fa a les activitats mensuals, se n’ofereixen de tota mena. “Són diferents segons l’espai dJove, ja que es parteix de les demandes concretes del jovent del nucli, tot i que en alguns casos es poden repetir. Des d’aquí volem animar als i les joves que s’acostin als espais a conèixer-mos, a participar de les diferents propostes i també a fer arribar els seus suggeriments i idees”, apunta la regidora
.
A Llucmajor l’espai dJove és obert de dimarts a divendres i també els diumenges horabaixa. A s’Arenal, els dimarts i divendres. A Badia Gran, dilluns i dimecres i a Les Palmeres també dimarts i divendres. En aquest sentit, Almagro apunta que “aquests horaris s’adapten a les necessitats del col·lectiu”.

Ho vols compartir?
Anterior
Agenda esportiva de la setmana
Següent
Agenda cultural del mes de març
Menú