Per Nadal, exposicions al Claustre de Sant Bonaventura

Per Nadal, exposicions al Claustre de Sant Bonaventura

Dia 11 de desembre, al Claustre de Sant Bonaventura, s’inauguraren quatre exposicions que romandran obertes durant totes les festes nadalenques.
Aquestes exposicions es podran visitar de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i divendres, dissabtes, diumenges i festius de les 17 a les 20 hores.

L’acte comptà amb nombrós públic; entre els assistents cal destacar la presència del vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Joan Rotger, acompanyat del batle de Llucmajor, Joan Jaume; la directora insular de Cultura i Patrimoni, Catalina Sureda i el regidor de Cultura i Festes de Llucmajor, Joan Barros, entre d’altres regidors de Llucmajor i Manacor.

Una de les exposicions és de l’artista Pep Pons Rojas, guanyador de varis certàmens de pintura, i que ofereix una mostra de la seva obra pictòrica i escultòrica.

Aquestes dates, una de les sales acull l’obra del pintor manacorí Miquel Barceló Adrover, on exposa una magnífica selecció de la seva obra, un reflexe de la seva trajectòria pictòrica que passa des d’un surrealisme molt personal i figuratiu a un hiperrealisme.

A un altre espai del Claustre es pot gaudir d’un espectacular betlem, obra de Roberto Bonet Torres, així com d’una exposició de neules de paper, una tradició molt arrelada al Nadal mallorquí, algunes d’elles vertaderes obres d’art i que han estat confeccionades per distintes persones de Llucmajor.

“La mirada de la India. Un viaje a Oriente” és una exposició organitzada per la Fundació Sophia amb fotografies de Nacho Valentia. La inauguració d’aquesta exposició va anar acompanyada d’una interessant conferència, on Nacho Valentia, fotògraf i professor del Centro de Estudios Sophia, va parlar sobre el que va significar per a ell aquesta experiència.

Ho vols compartir?
Anterior
XXVII Mostra de cançons de Nadal a s’Arenal
Següent
Cursos de català de l’Institut d’Estudis Baleàrics.
Menú